(Moraváků se na nic neptám, těm to může přijít zcela OK a kde je problém? ~]

DanDan píše:"...hnusnou tvář, tak jdi..." ~

JarynekZ píše:Kaktus pochodówy si snad zapamatuju
Liger píše:Přiznám se, že jsem to přečetl a žádnou chybu v tom neshledal. Až po přečtení komentáře jsem na to mrkl znova a došlo mi to - ovšem ani tak to moc nepovažuju za chybu. Kdyby tam bylo, jak poznamenává Araoth, "malý", tak se nad tím nikdo nepozastaví a každý automaticky bere, že je to psáno hovorově, ale jak je tam koncovka, která se v Práglu nepoužívá, tak je zle...

Batrachus píše:pes, psík, pejsek, pejsánek, psíček, psář, antipsář, psovitost, psovitůstka, psíkovitost, psovod, psovůdek, psovodskost, psovůdkovnictví, čtyřpsost atd. × 7 × 2 a to jsme teprve u podstatných jmen. Jsem si jistý, že naprostou většinu těch finských tvarů, stejně jako českých, nikdo nikdy nepoužil v běžné řeči.

SteGo_Saur_CZ v tématu Herní hlášky píše:"Aspoň jsme zachránili tucet kolonistů."
"Kapitáne, mrtvý kolonisté vstávají a procházejí se po loďi."
"Mrtvý? Skvělé."
"To máte za to, že pořád pomáháte."
"Nevděční mrtvý."
)

Liger píše: Kdyby tam bylo, jak poznamenává Araoth, "malý", tak se nad tím nikdo nepozastaví a každý automaticky bere, že je to psáno hovorově, ale jak je tam koncovka, která se v Práglu nepoužívá, tak je zle...

JarynekZ píše:U sta k..., co je to za sazbu?

)

Liger píše:(vyhlašuji soutěž o to, kdo první podobný patvar někde uvidí, mě už by to ani nepřekvapilo).

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků