Araoth píše:Tady zas narážíš na problém se zdravotnictvím konkrétně... protože to je tak neskutečně prolezlé, že tam chybí peníze a řeší se to takovejmahle pomůckama...

Araoth píše:Problém je, že tohle máš benefity, které většinou rozdělujou soukromníci... Třeba něco podobného (třebaže jinak) mají i někde u nás... ale státní správa ti na to dlabe... a to bych řekl že i v té americe...
týče, tak to je to, co na co jsem nadával buď tady nebo na lameru aneb "musíte mít 80 % přítomnosti na přednáškách, nebo máte automaticky neklasifikován a komisní zkoušky" - proč nějaká procenta účasti? K čemu?Araoth píše:protože si nemůžu dovolit zameškat ve škole.

Johny007 píše:Araoth píše:Já mám stále důvěru v rozumné voliče, kteří nebudou volit stranu, která posílá kondolence diktátorovi, který upřednostňuje zbrojní arzenál před jídlem (hádejte která)..
Obvykle to bejvaj zbraně a má v tom prsty kde kdo... Holt zahraniční politika...
Mimochodem. O kterýho diktátora přesně jde? ~

Johny007 píše:TV propaganda podle doby:
Totalita:
Hnusnej americkej fízl, kterej mlátí ty chudáky americký studenty.
Ti americký chudáci a ti chudáčci afričánci hladoví.
Buďte všichni rádi, že žijete tam, kde žijete.
Teď:
Hnusnej ruskej fízl, kterej mlátí ty chudáky ruský studenty.
Ti chudáci z KLDR a ti chudáčci afričánci hladoví.
Buďte všichni rádi, že žijete tam, kde žijete.
Taky zajímavá podobnost, ne?

Liger píše:Spíš mi přijde, že dnes je to hnusnej americkej fízl, kterej mlátí ty chudáky z utlačované menšiny.

Johny007 píše:Vůbec.. Neřekl bych, že svět je černobílý a zrovna idea vytváření pracovních příležitostí "prostě proto, aby lidé neseděli doma" se mi celkem zamlouvá. A i ekonomicky to vychází líp. (Něco vyrábím ve státním podniku. Dostanu peníze úměrné tomu, co vyrobím plus nějakou dotaci od státu. já mám práci a víc peněz, stát na mně ušetří na sociálních dávkách a rozjede ekonomiku.)

Zidane píše:Jak je to vůbec dneska? Kdysi to bylo, že pokud v rodině bylo dítě mladší tří let, že jim nesměla být odpojena elektřina, teplá voda a tak, no a jak víme, jsou lidi, kteří se postarají o to, aby nějaké to miminko v rodině vždycky bylo a ti byli v tu chvíli vychechtaní jak lečo.

Araoth píše:Tak se nesplnila pětiletka a postih byl jakej? Teďka neporoduktivního dělníka vyhodíš, ale tehdy musel mít každej práci...

Zidane píše:Může nám to vadit, může nás to štvát, ale to je tak to jediné, co s tím naděláme.

Zidane píše:To je sice pravda, ale já jakožto demokrat s takovýmto řešením nesouhlasím, to už by muselo být (Hitler byl taky demokraticky zvolen).

Johny007 píše:Je to, co dělá legitimní?
Řekl bych, že ano. Teď už ano. Prezident je volen přímo lidmi. To by jeho pozici mělo posílit, ne?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků