JarynekZ píše:Tak to bych chtěl vidět na vlastní oči (to neznamená že ti nevěřím, jenom bych to chtěl vidět). Jestliže bych byl rodič a na PC měl nějaký důležitý věci, pak by k tomu přišlo potomstvo, pokusilo se něco ocrackovat a mně by skrz to přestal komp fungovat, nasralo by mě to těžkým způsobem.
Staga píše:Tak ono to nebylo jenom potomstvo...

Jana píše:Jak se dá stáhnout webový prohlížeč bez webového prohlížeče? ~

Liger píše:A ještě můžeme uzavírat sázky, jestli po 31. červenci MS najednou vydá prohlášení, že možnost bezplatného upgradu se prodlužuje o půl roku. Já bych si na to skoro vsadil. ~
Jana píše:Jak se dá stáhnout webový prohlížeč bez webového prohlížeče? ~

Zidane píše:Liger píše:A ještě můžeme uzavírat sázky, jestli po 31. červenci MS najednou vydá prohlášení, že možnost bezplatného upgradu se prodlužuje o půl roku. Já bych si na to skoro vsadil. ~
Zdá se, že ne. Leda by i takovéhle články "už to ale fakt zadarmo nebude!" byly plánované, aby se ještě pár uživatelíčků leklo a honemhonem si desítky stáhlo, dokud jsou zadarmo...
Desítky už zadarmo nebudou, originální licence vyjde na 2 500 Kč

JarynekZ píše:a sakra dávám bacha aby nebyly ve stejné jako klíče

Liger píše:Zidane píše:Liger píše:A ještě můžeme uzavírat sázky, jestli po 31. červenci MS najednou vydá prohlášení, že možnost bezplatného upgradu se prodlužuje o půl roku. Já bych si na to skoro vsadil. ~
Zdá se, že ne. Leda by i takovéhle články "už to ale fakt zadarmo nebude!" byly plánované, aby se ještě pár uživatelíčků leklo a honemhonem si desítky stáhlo, dokud jsou zadarmo...
Desítky už zadarmo nebudou, originální licence vyjde na 2 500 Kč
Microsoft nabízí nový způsob, jak upgradovat na Windows 10. Opět zdarma

Batrachus píše:sudo apt-get install firefox?

To je asi jako když ti přijde pacient s nějakými běžnými příznaky, taky mu může být úplně cokoliv. 

Liger píše:Araoth: Já bych řekl, že u výpočetní techniky je možný úplně všechno.To je asi jako když ti přijde pacient s nějakými běžnými příznaky, taky mu může být úplně cokoliv.
Ale nevím, třeba někdo bude mít konkrétnější nápad.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků