Staga píše:Zkus to, ty se v tom vyznáš lépe ~

Jana píše:A nemá to bejt v chlívě?

nk8215 píše:edit: a dopytle…obsah lebku…

Varianta šablona mě nenapadla, popravdě netuším, jestli se nějaké rozumné šablony na jídelní lístky dají sehnat, pokud ano, tak je to jedno z možných vysvětlení.

Liger píše:Třetí možnost je samozřejmě jediná možná, pokud grafik = autor lístku, na což bych si zase já nevsázel. ~

Liger píše:Ale to je krásné, jak to jedno "i/y" kompletně změnilo význam toho sdělení.

Batrachus píše:

Lërra píše:"zde Vrrrruby doporučovaly mužskou homosexualitu"

JarynekZ píše:Teď jsem to nepochopil, vidím tam jak koiri-, tak koira-, z čehož jsem pochopil, že už tam jednotný i množný chlapec/děvče/whatever vyjmenovávalo, čímž mi to zakončení nedávalo smysl. Nebo jsem špatně pochopil... něco... cokoliv?

Zidane píše:Lërra píše:"zde Vrrrruby doporučovaly mužskou homosexualitu"
Ty, tuleň, kdes to našla?
Že to je Kaufland leták, to vidím taky, ale tos sama vyfotila (adresa obsahující uploads tapatalk by tomu trochu nasvědčovala) nebo kdes to vzala? A jak je ten kauflandí leták starej, že bych zkusil sehnat papírový důkaz, pač mi byl poté, co jsem to repostnul na nyx, položen dotaz
Kde si to našel? Tu reklamu dělám já, ale tenhle text tam vůbec nemáme... Vrrruby Bohemia Chips... tak abych kdyžtak měl nezpochybnitelný důkaz o přiteplenosti dotyčné reklamy

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků