Hyper SteveTR píše:A takové to "Lef lezé s tramvajé, šere mandlé a lupesijé." znáte?
Hyper SteveTR píše:Když si vezmu, že na počátku tohoto fóra mi bylo třináct, tak nevím, jestli bych použil slovo "fajn". ~

Araoth píše:J'ai negerai, j'ai papá. J'ai neserai, J'ai cacá!

JarynekZ píše:A sestra bude akorát nasraná, protože je Zidane jenom asi šestitisící sedmistý čtyřicátý člověk, který jí to posílá...

JarynekZ píše:A sestra bude akorát nasraná, protože je Zidane jenom asi šestitisící sedmistý čtyřicátý člověk, který jí to posílá...

Araoth píše:Ano... já chápu Zidanovu spojku mezí tímhle... nechápu ten Zidanův vtip týkající se Francie...

Liger píše:Batrach těžko, první příspěvek v tématu není jeho a moderátorská práva nemá. Leda by se dostal do účtu své sestry, jejíž jméno se nesmazatelně zapsalo do logu, coby důkaz tohoto vandalismu.

JarynekZ píše:Kterej lojza si hrál (a kdy?) s názvem tohoto vlákna?

Jiří Žáček v básni S počítačem píše:Domluvil bych se s počítačem,
jen kdyby ale bylo na čem.
Hovořme z očí do očí!
Já mluvím česky - a on BASIC.
Čert vem ten jeho čubčí džejzik!
Ať mu to někdo tlumočí!

Zidane píše:Něco pro yannush a ostatní zdejší Slováky:
.....
Zidane píše:Spoiler: show

Jana píše:Přijít sem mohou i nezaregistrovaní, že...

Zidane píše:Jana píše:Přijít sem mohou i nezaregistrovaní, že...
Mohou, ale jen si počtou. Měl jsem asi říci, že mohou přijít a přispět - to platí jen pro registrované, pokud se nemýlím. A tak jsem to přesně myslel.
Čti si, čti, pokud tě zaujmeme, zaregistruj se a přidej se. A jestli jsi spambot, který nějak přečural captcha, stejně vyletíš, nechceme tě tu a náš správce zjistí, jaks to udělal a příště už to neuděláš, to si piš

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků