Liger píše:Jojo, dneska jsem během 10 minut asi 5x málem hodil držku, ta sviňa vypadá jako normální chodník a ona je na tom neviditelná milimetrová vrstva ledu. ~
A proto my chytří chodíme mimo chodník, kde aspoň kdysi... tam to prostě neklouže.
Ale pravda je, že to mám asi vychozené, pač dneska jsem cestu "ke Skladačkovi pro domluvený nákup"dal, ale cestu zpátky domů už jsem tak nějak nedal.
Já si jen tak jdu ve tři čtvrtě na sedm (v sedm zavírá) pro taknějak domluvený nákup - necháš mi to a to a já si před sedmou přijdu a když ne, vem to nahoru do hospody, tam si to vyřešíme...
No a co čekáte - je před sedmou, já přijdu, Pavel mě vidí a vytřeští se "hele já už ti to odnes nahoru, my za chvíli jedem pryč" - no tak jsem si šel pro nákup "nahoru" ač jsem to dnes v úmyslu neměl a jestli lžu, ať Sparta sto let titul nezíská a tím pádem je jasné, kdo může ža to, že jsem pod vlivem...
Co já, Skladačka, kdyby mi nákup nechal v krámě, šel bych rovnou domů, ale ne... on to ten vůl zrovna dneska s předstihem odnesl do posilovny s tím, že hned po zavření jejich obchodu jedou dopryč... tentokrát na Spartu přísahám, že za mou cestu do posilovny může on, ne já