DanDan píše:Lërra nevlastní dcera, Batrachus nevlastní bratr (protože ve snu ho chtěl moje rodina adoptovat)... Ještě někdo bude můj příbuzný?
Jana píše:Oznámení: další velmi významná událost - krátce po svatbě jsme se s Araothem rozhodli pro adopci DanDana. (A v rámci rekonstrukce svatebního obřadu odhaluji, že jedním ze svědků byl Jary, po dalších osobách se pátrá) ~

Araoth píše:A Lerrå je taky v nějakém příbuzenském vztahu? :O To jsem jinak totiž asi přehlídnul...

DanDan píše: Ještě někdo bude můj příbuzný?

Staga píše:A furt nemám to dědictví!

) až na tlačítka pro pohyb mezi patry. Ta neznamenala "absolutní polohu" patra, ale "relativní" - tlačítka byla místo od 0 do 26 číslována od -8 do +8 a stisknutím třeba +4 se člověk dostal o čtyři patra výš. Pozorný čtenář si jistě všiml, že když nastoupím v přízemí a chci jen do např. do 18. patra, tak to nemůžu udělat přímo. A skutečně - ve snu jsem cestu do nejvyššího patra jel na několik etap, dokonce jsem vždy z výtahu vystoupil a po chvíli nastoupil znovu (nevím zda to bylo nutné nebo jestli po příjezdu do 8. patra stačilo zmáčknout hned zase +8, mám pocit že jsem v tom patře ještě vždy něco dělal, což by vysvětlovalo nutnost výstupu). Nad tímto systémem jsem se i přímo ve snu pozastavil, ale po chvíli přemýšlení jsem dospěl k názoru, že je to vlastně chytré - sníží se tak počet potřebných tlačítek. 

Jana píše:Tak se mi o vás zdálo
Kdo on to v tom snu byl... Staga, Lërra, Zidane (achjo), Araoth, nk a ještě dva z mužské části osazenstva, ale popravdě si nejsem jistá, kdo přesně. Ale děj po mně nechtějte, to se nedá dát ani do chlíva

Dneska zase. Vždycky je to nějaká variace na stejné téma, tentokrát jezdil rychleji než je obvyklé, ale naštěstí ne úplně super rychle, jak už se mi párkrát zdálo. Horší bylo, že jednotlivé kabiny byly tak nízké, že se v nich člověk ani nemohl postavit - no a zkuste si do něčeho takového nastupovat. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků