nk8215 píše:[21:2532] <a> čau tati, v kolik mám bejt doma?
[21:35] <b> V 10!
[09:46] <a> Mám přinýst housky?
Komentář: Sledujte čas
Zdroj
Edit: Pff, ani kopírovat už nezvládám…:vlna:
Odesláno z mého ST70104-2 alias TrekStor SurfTab breeze 7.0 přes Tapatalk 4
JarynekZ: zodkazovatěn odkaz "Zdroj"

Zidane píše:Jo, to by dalo logiku. To bych totiž chtěl vidět, o co by chtěli opřít, že jim MUSÍŠ dát občanku či tak něco.
Na to už naráží Araoth, že by hodně brzo někdo odmítl a pokud by mu řekli "tak to si u nás nenakoupíte", myslím, že by jim daly přes prsty soudy.
Aspoň teda v Evropě, protože pokud v USA jde prý zakázat vstup do obchodu s odůvodněním, že to je soukromý objekt a majitel může zakázat vstup komu se mu zamane... já to sice teda akorát párkrát slyšel a viděl jsem to akorát v Simpsonech, ale v USA bych se nedivil ničemu, ani tomu, že to soudy schválej jako "ano, je to objekt ve vlastnictví řetězce XX a odpovědná osoba řetězce XX může zakázat vstup komu uzná za vhodné". Ale to se pak zas vsadím, že kdyby ten "někdo" byl nebílý, bude z toho dříve či později soud ohledně rasismu a pánbuhádejvýsledek

JarynekZ píše:Kdyby Stego řekl, že u toho byl, tak bych mu to taky nevěřil, já u toho byl

DanDan píše:Ha, moje chyba, já myslel, že se to stalo Stegovi, ale on to jenom s Jarynkovým svolením vypustil do světa...

DanDan píše:Ha, moje chyba, já myslel, že se to stalo Stegovi, ale on to jenom s Jarynkovým svolením vypustil do světa...

SteGo_Saur_CZ píše:Lepší je, že už dvakrát se mi kámoš pokoušel říct vtip. Vtip ale byl v tom, že to říkal špatně a ty vtipy jsem ho učil já...

Araoth píše:Jooo a moje co měla dost hvězdiček, aby prošla neprošla proto, že byla odsud... bych ji mohl zkusit dát znova

Araoth píše:Jooo a moje co měla dost hvězdiček, aby prošla neprošla proto, že byla odsud... bych ji mohl zkusit dát znova

Jak jsem četl ten příspěvek, tak mi to taky automaticky vyskočilo ve zlomku vteřiny. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků