JarynekZ píše:A nezaslechl jsi doma něco ve smyslu, že jsi vysokoškolák, tak ať to opravíš? Já to slýchám pořád, jenom s tím rozdílem, že mám vystudovanou (něco jako) elektroniku...

Araoth píše:Nebo něco ve smyslu... ty jsi vlastně ten (skoro) doktor... bolí mě tady a tady, nevíš co by to mohlo být?

Gmail píše:Naše kniha kouzel praví, že tato zpráva je důležitá.

Liger píše:Windows 98?
A to je zvláštní, že to neběží, kdysi jsme měli doma 128 MB RAM, 700 MHz a kapacita disku byla taky v řádu pár desítek giga a XP na tom běžely v pohodě. Ale je pravda, že to byl stolní PC, možná ty notebookové kompontenty jsou slabší.

A on si to stejně prachsprostě stáhne a ještě mi zabere drahocené místo na mém SSD! Už bych se ani nedivil, kdyby to provedlo update na W10 úplně bez mého vědomí a souhlasu. I když teda nechápu, proč jsem tam našel jeden readme soubor s nadpisem "Instalace systému Windows 7" - že by se to chtělo z těch osmiček downgradovat? 

Liger píše:Už bych se ani nedivil, kdyby to provedlo update na W10 úplně bez mého vědomí a souhlasu..

Liger píše:Ano, té aktualizace (nebo možná jen jejího projevu, už nevím), jsem se taky zbavoval, to mě taky vytáčelo.

Liger píše:Já jsem ale pochopil, že jde o pozadí na Start Screenu

Zidane píše:Tak mě osmičky zase poučily. Jak jsem to obnovil, jede to od začátku vč. rad uživateli a najednou mi tu vyskočil vlevo nahoře popup ve smyslu "přepínání mezi aplikacemi - najeďte myší do levého horního rohu a klikněte"... co se jim přesně nelíbí na osvědčeném alt-tab (které mimochodem naštěstí stále funguje)? Vývojáři potřebovali, aby bylo v osmičkách co nejvíc novinek?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků