Staga píše:Psici si venčím já, D. de občas s náma. On bude venčit v případě, že já skutečně nebudu moct. Vzhledem k tomu, že jsem ji chtěla hlavně já, tak je to celkem fér uspořádání ~
To ano. To je fér. Je to tvůj pes, já ho nechtěl. Budeš si ho venčit ty, mě ani nehne.
No ale dejme tomu, že si zlomíš nohu.
Budeš mít sádru - no dobrá. nemůžeš venčit a nemůžeš za to, tak než ti to sundaj, tak teda venčit budu a ty koukej chutně vařit... vařit, žádné hotovky z mikrovlnky! Uznávám tak koupený knedlík, ale omáčka a maso musí být domácí, sám si to tak dělám!

Maximálně podám, přinesu a tak, ale s oškrábáním brambor nekakej bohamě, k tomu si můžeš sednout, takže mě nepotřebuješ a já ti venčím psa...
Neboli ono by to i se mnou - zarytým antipsářem - šlo, pokud by platilo pár jasných věcí:
Pes nesmí do postele!!! Psa si venčí ten, kdo ho přitáhl.
a pokud by tohle fungovalo, i bych psa v bytě snesl - za třetího pravidla - ráno bude držet hubu a nebude si myslet to, co si myslel minulý otcův pes "když já nespím, nikdo nespí, hrajte si se mnou!" a všem, ke komu se dostal, olízal ksicht... fuj! Nemusím doufám popisovat, proč fuj, jistě jsem to zde již psal.