Araoth píše:Prohlížel jsem si svoje e-maily z roku 2002... kde mám zápalky? Tohle nikdo nesmí vidět! O.o
) jsem měl jenom cvičně, abych věděl, o čem tam ty maily jsou, ale nikdy jsem je nepoužíval.

DanDan píše:Johny: Dík. No jak to tak vidím, tak asi přejdu jinam (pravděpodobně Firefox).
Araoth: Co emaily, tam se nikdo nedostane, pokud nemá heslo. Navíc moje 1. schránka (docela důležitá) byla u seznamu a seznam z nějakého nepochopitelného důvodu po čase neaktivity (tuším půl roku?) účet smaže, takže jsem o veškeré emaily přišel.
Horší to už je u různých příspěvků na internetech, teď jsem se k nějakým dostal a měl jsem chuť Pocketa profackovat. ~

{
"checksum": ...",
"roots": { //TADY
"bookmark_bar": {
"children": [ ],
"name": "Lišta záložek",
"type": "folder"
},
"custom_root": { //A TADY TO VYTVÁŘÍ SUBNODY PROSTĚ TAK, ŽE TO VYTVOŘÍ DALŠÍ PODSTRUKTURU.
"shared": {
"name": "SdĂlenĂ© záloĹľky",
},
"unsorted": {
"name": "Nezařazené záložky",
},
"userRoot": {
"children": [ { //ALE TADY UŽ TO VYTVÁŘÍ SUBNODY TAK, ŽE TO PŘIDÁ DO POLE CHILDREN NĚJAKOU DIVNOU PODSTRUKTURU, KTERÁ TEPRVE VE SVÉM POLI CHILDREN OBSAHUJE DALŠÍ ÚROVEŇ.
"children": [ {
"meta_info": {
"imageData": "",
"imageIdentifier": "...",
"imageType": "2"
},
"name": "Google",
"type": "url",
"url": "https://www.google.cz/"
} ],
"name": "_reading_list_",
}, {
"name": "_shopping_",
}, {
"name": "_travel_",
}, {
"name": "_videos_",
} ],
"name": "MĂ© sloĹľky",
}
},
"other": {
"name": "Ostatnà záložky",
},
"synced": {
"name": "Mobilnà záložky",
}
},
"version": 1
}

DanDan píše: seznam z nějakého nepochopitelného důvodu po čase neaktivity (tuším půl roku?) účet smaže, takže jsem o veškeré emaily přišel.

Zidane píše:No výborně. Takže FB má přehled o platnosti mailu... no pokud to nebere podle toho, že se mu začala vracet oznámení, co do mailu posílá (kdo ti co okomentoval atd.), radši nechci vědět, jak to dělá... a zkus schválně příště se v takové situaci odhlásit a pak znova přihlásit. Zajímalo by mě, jestli tě to nechá.

Liger píše:Nesnáším, když hledám jak udělat nějakou jednoduchou věc v nějakém programu a najdu video, ve kterém někdo dvě minuty vysvětluje věc, která se dala říct jednou větou nebo jedním obrázkem.

Zidane píše:Jest ovšem pravdou, že nemám v PC Linux či prostě dva operační systémy.

Jana píše:Zidane píše:Jest ovšem pravdou, že nemám v PC Linux či prostě dva operační systémy.
[lama]Já nevím, ale to se neovlivňuje, nebo ano?[/lama]

), kde se mi po menších komplikacích povedlo rozchodit nejdřív zvukovku, pak televizní kartu a nakonec i mikrofon 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků