Liger píše:Já tu větu chápu jako jakýsi podmiňovací způsob nebo jak to nazvat. Prostě když člověk píše v první osobě, ale nemluví o sobě, určitě pro to bude nějaký lingvistický termín.

Zidane píše:Hláška 73113
19 příspěvků v diskuziSpoiler: show
No to je guma, že bych ji klidně použil jako antikoncepční prostředek a ani to autor nijak nemaskuje, ani nemůže. To si tady někdo dělá (____o____)? Asi. Stále mám totiž potíže uvěřit, že někdo, či spíše něco, může být tak blbé.
Edit: Kvůli poslednímu řádku si kdyžtak Šuhaje sežeňte sami. Já překlad ani nepotřebuju, vtip to hlášce stejně nedodá, natolik mi moje základy němčiny stačí.

nk8215 píše:Včera jsem sice mimochodem zjistil, že kalendář ve Windows 7 lze použít až do roku 9999, ale tím se tahle hláška rozhodně vtipnější nestává…

Liger píše:nk8215 píše:Včera jsem sice mimochodem zjistil, že kalendář ve Windows 7 lze použít až do roku 9999, ale tím se tahle hláška rozhodně vtipnější nestává…
Fakt? Mně to jde jen do roku 2099, pokud teda mluvíme o tom kalendáři co se objeví po kliknutí na čas na hlavním panelu. A pochybuju, že by to v Osmičkách měnili.
K hlášce: je zajímavé, jak po té dlouhé době, co už tam nechodím, mě to nechává naprosto klidným. I když svého času bych se nad tím taky rozčiloval.

Araoth píše:Rusové se snaží zastrašit Finy od toho, aby se přidali k NATO tím, že unáší Finy, to je jasný... takže po tobě samozřejmě nejde mafie, ale ruská tajná služba, protože už tě považujou za Fina...

JarynekZ píše:každopádádně lamini čeká

Lërra píše:Zidane, zkrať si to vedeníA nebo mi chceš naznačit, že mě považuješ za až tak blbou?

Lërra píše:Pluskováním to nespravíš.
A ani jsem si nestihla užít chlívnou auru...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků