Jinak, noťas wifina, velkej kabel

Johny007 píše:(Jinak, myslíš si to správně. Obvyklý to opravdu není.. ~)

Staga píše:Myslím pro BFU... ~

Liger píše:Johny007 píše:(Jinak, myslíš si to správně. Obvyklý to opravdu není.. ~)
A už vůbec ne u UPC.![]()
Pokud tam nemáte nějakou speciální nabídku, tak u všech tarifů to mají tak, že upload je 10x pomalejší, tzn. že jestli ti to u toho posledního testu naměřilo upload 12 Mbit, tak to asi bude stejný případ jako u nás (prázdninová akce), tzn. download by měl být 120 Mbit (ale aby tuhle rychlost člověk dokázal naměřit, tak už si musí vybrat správný server a taky nesmí mít starou síťovou kartu, která takovou rychlost ani nepodporuje ~). Taky možná ještě dávají dohromady ty pokradené kabely.

JarynekZ píše:U kyslíků bych čekal dynamickou neveřejnou, což by tu situaci dokonce vysvětlovalo...

DanDan píše:Jak dlouho jsem spal, že jsem prošvihl Windows 9?

Liger píše:...a ukázalo se, že soubor má 17 exabytů a bude se stahovat něco málo přes 2 miliony let.

Chromium, Xubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" píše:Promiňte, program "chromium-browser" byl neočekávaně ukončen. Váš počítač nemá dostatek paměti pro zaslání zprávy o chybě vývojářům."

Liger píše:[…]Ještě k té RAM, po divokém surfování se s Firefoxem klidně dostanu i na 2 GB (což mě při 8 GB RAM zas tak nesere), ale to už jsou desítky až stovka načtených panelů a svoje asi dělá i ta tuna doplňků, kterou tam mám. Možná to taky žere o to víc, o co má člověk větší RAMku.

nk8215 píše:Juj, 8 GB RAM, co já bych za to dal - momentálně mám osmkrát míň na všech zařízeních dohromady a podle toho to taky vypadá - a zrovna prohlížeče jsou dost nevypočitatelné. Chrome se sekal všude (jak jako předinstalovaný, ale ne výchozí, Chrome na tabletu, tak jako předinstalované a výchozí Chromium na notebooku s Xubuntu - mimochodem, ten stroj i po osmi letech pořád zvládá distribuční upgrade, takže momentálně 14.04 LTS "Trusty Tahr"), kdežto Firefox se sekal jen na tabletu, zatímco v Xubuntu, na které je údajně příliš náročný, mi běží bez problémů :confused:

Příště sahám po mobilu.

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků