Tak fajn.
Správně odpověděli:
Liger 2x
Batrachus 1x
DanDan 1x
Araoth 2x
Každý bod se počítá, takže vítězové jsou všichni čtyři.
Správné odpovědi s komentářem:
B01 =
Kim PossibleMusím říct, že dívat se na to dá, teda pokud se tam zrovna bojuje, protože jinak je to jen život nějaký holky s rodiči. Ale písničku mají dobrou a taky je z tohohle seznamu jediná, která má i komplet videoklip a to zpívaný podle země vysílání. Nejznámější
zde a
tady.
B02 =
Green Lantern Animated SeriesTo nejlepší, co se dá o Green Lanternovi sehnat. Animace jsou krásné (původně ze StarWars) a příběhy nejsou vůbec hloupé. A ten WTF moment při zjištění, že kromě zelené síly vůle a žluté síli strachu, existuje také růžová síla lásky, oranžová síla chamtivosti, modrá síla naděje a předně červená síla pomsty.
B03 =
Action ManCo na to říct. Hrozně kostrbaté animace, téměř pokaždé strašný scénař a vůbec příběh, ale je to vynikající postava sama o sobě a má úžasnou schopnost (v krajní situaci zastaví čas a matematicky provede výpočet události, která to zachrání), nepřátelé jsou nezapomenutelní a o to se jedná hlavně. No pro mě je nejlepší prostě ta skvělá muzika.
B04 =
Batman BudoucnostiTak tohle nemůžu nedoporučit. Podle mě nejlepší batman, co kdy byl. Trochu blbý, že "pravý batman" už oblek nenasazuje, ale převzal to dokonce "náhodný klučina", co ho potkal, ale skvělé animace, noví i staří nepřátelé, celkový příběh, semtam i dobré vtipy (na ohnivého muže: přinesly jsme vám deky, kdyby vám byla zima

). A hlavně to na co láká Batman odjakživa: ty jeho serepetičky. V budoucnosti jsou prostě sci-fi cool. A to vlastně celé město.
B05 =
SpidermanPřesně jak jste říkali, snad z roku devadesát něco, teď se mi to nechce hledat, tohle je prostě moje srdcovka. Začal jsem mu pomáhat na širší veřejnost svým překladem. Nejlepší na tom je, že každý díl, ať vypadá jakkoliv stupidně, se nakonec zakončí brilantně. Vynikající soupeři, vtipkování na úrovni, historie Spidermana, dost dobrý je i jeho osobní život a ta hudba. Nejlepší cartoon od počátku věků dámy a pánové.