Liger píše:JarynekZ: He? To reaguješ na nějaké imaginární příspěvky, které nevidím?

JarynekZ píše:Lerra: nespletla sis Chevrolet a Pontiac?
Araoth: napadlo mě, že by to mohla být nějaká verze Trans AM, ten Pontiac má design v tomle stylu...

Staga píše:jé, auto ~

Ptolemaios píše:Staga píše:jé, auto ~
červenýý

Jana píše:Já jsem se chtěla divit, že se Johny diví, že je tu téma o vymoženostech... A najednou koukám, že se změnil nadpis. A že se Jarymu změnil nadpis. A že jsme v úplně jiném tématu, o jehož existenci jsem neměla ponětí ~

-Ty vole! To je v hajzlu.
-No to mi řikej. Tři roky je to schovaný, pak je to pět dnů venku a nějakej impotentní kripl se na to podepíše.
-Já bych to rovnou zabíjel. Žádnej soud, žádná porota, rovnou na popravu.
-Škoda, že jsem ho při tom nechytil... Dal bych cokoliv, kdybych ho mohl při tom chytit. Stálo by to za tu škodu, kdybych ho při tom mohl chytit.
-Dobytek!
-Co může bejt horší, než někomu ničit auťák. Na cizí auta se prostě nešahá.
-To se nedělá.
-To je proti pravidlům.

JarynekZ píše:Cyklisté by měli dělat zkoušky ze silničních předpisů stejně jako třeba řidiči. Třeba formou ústního přezkoušení za dvě stovky (aby to pokrylo náklady na laminovačku), ale měli by...
Jinak pamatuju, že my něco takového dělali na ZŠ asi ve čtvrté třídě na dopravním hřišti - teorie i praxe a dostával se "Průkaz cyklisty", ovšem to byla spíš taková huráakce a nikdo to samozřejmě nekontroloval. 

DanDan píše:Určitě by měli mít nějakou ochranu.
Edit: Teď jsem googlil a ochranu proti sevření mají, mělo by do nich stačit jenom strčit a měly se začít otvírat. Otázka je, zda ta ochrana nebyla v poruše (což by se u regionovy vůbec nedivil).

Jana píše:No jo... Některý dveře se otvíraj když nemaj a některý se zavíraj až moc...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků