JarynekZ píše:Patnáctý díl Blacklistu... Ten konec... Takovej krásnej WTF efekt, i když se to k němu hrnulo skoro od začátku (seriálu i dílu)...

Zidane píše:Liger píše:
Edit: Jarynek: No, u těch doktorů aspoň člověk tak nějak ví, v jakém to jde pořadí (i když v těch starších regenerací plavu), ale u těch psů nevím absolutně. ~
Já naopak po pár hrách vysledoval, jak to jde u psů, ale doktory jsem nedal, furt se mi tam motá, že když jsem to kdysi viděl, byl tam přidaný smích a tedy mají diváka za blba, kterému je třeba radit, kdy se smát, takže ne, děkuji...ze stejného důvodu jsem nedal RD, byť některé jeho hlášky mám rád. Co je to sakra za zvyk, dávat všude přidaný smích, úvaha, že divák je typický debil, co potřebuje poradit, kde se má smát?

Zidane píše:ze stejného důvodu jsem nedal RD...

).
Tajný projekt na získávání informací od obětí vražd (nebo tak něco) pomocí takové pěkné mašinky. A slečny s psychickou poruchou - neumí vnímat čas. Příběhů v pozadí několik a jsou všechny docela v pohodě, rozhodně nenudí.

DanDan píše:Jak to, že mi tak dlouhou dobu unikala taková genialita, jakou je Rick and Morty?

DanDan píše:Jak to, že mi tak dlouhou dobu unikala taková genialita, jakou je Rick and Morty?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků