SteGo_Saur_CZ píše:Se současným stavem youtube jsem (i) celkem spokojen. Jedinou chybou, co mě teď tak napadá, je občasná chyba v novinkách resp. ukazuje nové video, ikdyž jsem ho už viděl.

SteGo_Saur_CZ píše:Se současným stavem youtube jsem (i) celkem spokojen. Jedinou chybou, co mě teď tak napadá, je občasná chyba v novinkách resp. ukazuje nové video, ikdyž jsem ho už viděl.

JarynekZ píše:Tak to já jsem zase radši, když se mi někde objeví reklama na filtry k foťáku než na těhotenskou halenku... Na tu první totiž klidně i kliknu a něco si tam koupím.

JarynekZ píše:Tak to já jsem zase radši, když se mi někde objeví reklama na filtry k foťáku než na těhotenskou halenku... Na tu první totiž klidně i kliknu a něco si tam koupím.

JarynekZ píše:Chromej je fajn prohlížeč, když obětuješ tu trochu času a vycepuješ si ho (kdo je na to moc línej už stejně používá Operu). Já jej nemám jenom proto, že mi víc vyhovuje Firefox, ale Chromého jsem měl jako hlavní prohlížeč ve Windows. Čím že konkrétně má být "brejláckej dement"?

), Flash i třeba zalamování textu) mám jako první web, pak videa, pak obrázky a pak "více". Přihlášenej jsem trvale. Na počítači pak v IE11 jako nepřihlášenej vidím 1. Web, 2. Zprávy, 3. Obrázky, 4. Videa, 5. Obchody, 6. Více. Jako přihlášenej taky, přibyl ale přepínač vpravo (skrýt/zobrazit soukromé výsledky).

Zidane píše:Internet a Obrázky jsem snad vždy zatím měl první a druhé, dál jsem to zatím prakticky nepotřeboval. Ale to možná proto, že my vyznavači hesla "to, že jsem paranoidní, neznamená, že po mně nejdou" se do google nepřihlašujeme, pokud nechceme do mailu a po vyřízení potřebného se zase odhlásíme a ještě máme ve Firefoxu automaticky anonymní prohlížení, takže si (snad) Google nic nepamatuje a sází tam základní rozmístění. Snad.

Liger píše:Zidane: To rozmístění se ale mění i když jsi nepřihlášený. Je to opravdu podle vyhledávací fráze, ne podle toho, co používáš nejčastěji (což by dávalo trochu větší smysl a neměnilo by se to tak často).

Batrachus píše:Neser mě s těma účtama, Google!

Každopádně kábl od netu je asi stejně potřeba kvůli ověření pravosti.

Batrachus píše:Neser mě s těma účtama, Google!

SteGo_Saur_CZ píše:Ano, to se mi fakt líbí, protože hraju FPSka.

Liger píše:SteGo_Saur_CZ píše:Ano, to se mi fakt líbí, protože hraju FPSka.
A to s tím má jakou souvislost? Vždyť když položím ruku na WASD, tak klávesa Fn (tedy tvůj Ctrl) je dosažitelná jen velice těžko - musím úplně zkroutit malíček pod ruku.

Jana píše:No aspoň ta klávesnice nemá ukousnutý shift...

Zidane píše:Jana píše:No aspoň ta klávesnice nemá ukousnutý shift...
Jo, to je jediná výhoda. Ustřelený shift je zlo.

Mám dojem, že u nových modelů už tohle právě nejde. Jenom tam jde prohodit to Fn s Ctrl. Aspoň na takovou informaci jsem narazil, když jsem si to zjišťoval při vybírání notebooku.JarynekZ píše:To samé platí o těch funkčních klávesách, dá se to ošmelit přes BIOS.
Jinak další nevýhoda - v kombinaci s ukousnutým Shiftem se z klávesových zkratek obsahujících Ctrl+Shift stávají prstolamy (při mačkání jen levou rukou).

Liger píše:Ani na Caps Lock tu není indikátor.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků