od Lërra » čtv 21. lis 2013 23:23:18
First serious attempt at inline skating and I haven't seen since some cream. - Já myslela, že po laktóze je mi jen špatně, ne že neuvidím.
Já se budu někdy souhlasit s vodou, nemohla být z opravdových Finů. - Ano, Finové jsou dobrý zdroj tekutin...
I bought six eggs last night in my head or anything, just Finns? - Imaginární vejce a Fini
Vyrazila jsem nechat se vyzkoušet, doufajíc, že si pamatuju i po devíti letech, kdo mi poví pohádku na věži kostela sv. Jakuba a jet do parku s růžovou tříkolkou. - Co to studuju za školu?
A proč na chodbě hraje v rejži. - Ale už nevíme, co v ní kdo hraje.
Kateřina Peltonen likes your bed, my Little Pony! - Obtěžovat poníky je přece super.
Co nám ve škole o.O Já jsem Bieber, abych neděsil tuleně. - Mě teda Bieber děsí.
Morčatům jsem přinesla mrkev i s ohledem, s úctou, ne. - Hlavně ohleduplně na mrkve...nebo morčata?
Kladogramy nebyly vymyšlené na chlebu. - Nějak nevím, co dodat.
Teď si těch pár korun můžu vys... - To asi zabolí, ale občas by se to hodilo.
Houby byly v pohodě, lezly, lítaly tam... - Ony nejsou halucinogenní, ony fakt blbnou!
Byla to bylo tehdy 13 a že jsem lachtan ze Švédska, kámo! - To popřu!
Aspoň že bych měla bych si o neděli ráno vstát, napít se čaje, zkontrolovat internety, obléct se, ať tě zdestiluju! - Finská tuleň vypije všechno.
No tak já jsem dostala práci ve Finsku. - Konečně!!!
Vždyť tobě budou ty vole? Asi ten debil, kterej mu nepočítá s tím, že jste kreslil sám, pane učiteli? - xD... končím
Originální tuleň z jezera Saimaa.Složení: 70% patriotismu ke špatnému národu,
17% gramatického nacismu, 9% modré vlny, 3% bílé vlny, 1% zvrhlosti.
FAP Certified. Neskladujte v blízkosti Švédska. Älkää istuko muurahaisiin. Jos valo on punainen, paina nappia ja odota vihreää.
Ta Lërra, proto ta tuleň. Toho času Velitelka Chlíva LL v exilu mezi poníky. A taky vodní uzávěr.
Jen nevím, co je šílenější — myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.