What would I say?

Vtipy, videa, obrázky
Pravidla fóra
Máte-li nějaké téma k diskusi, nebojte se jej založit. Z hlediska přehlednosti je lepší 10 témat po 5 příspěvcích, než 3 témata o 1500 příspěvcích.

Patron sekce: Liger

What would I say?

Příspěvekod Araoth » sob 16. lis 2013 23:32:44

Pro zájemce, kteří mají a používají facebook:

http://what-would-i-say.com/

Pár perliček z dnešního dne, co by řekl AraothBot? :)

Hormony cholecystokinin CCK, motilin a GIT je ženou dopředu k lepším výkonům... -AraothBot (Asi nějaká záchodová olympiáda... :P)

Depressor anguli oris, canalis adductorius, lig. collaterale tibiale, meniscus lateralis, myslím že tohle byla pětka posledních vítězů D -AraothBot (Ještě by se ale měl naučit počítat...)

Mám navíc jeden lístek na koulovačky! -AraothBot (Hlašte se rychle!)

Biostatistika, samý blbosti od Francie... -AraothBot (Já věděl, že důvod proč nemít rád Francii)

*cough* *cough* díky google *cough* *cough* díky tomu, že vůbec nic nevím... -AraothBot (Google samozřejmě může za vše)

It snows in Pardubice in Czech republic today due to methanol poisonings... -AraothBot
Dvakrát ženatý, jedenkrát otec. Cévní instalatér ve městě perníku.
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Cash on hand: 7,814.50
Bank: 0.00
Aura: 140

Re: What would I say?

Příspěvekod Batrachus » ned 17. lis 2013 10:47:43

Můj Facebook zeje prázdnotou a tak to jen kopíruje statusy...
Batrachus
HyperLAMA

Cash on hand: 1,784.25
Bank: 1,849,995.47
Aura: 57

Příspěvekod Jana » ned 17. lis 2013 11:00:20

Ježiš to je blbost...

"tak to překvapovalo Moldoveanu, 2544 m n." - ano, řekla bych, že nejvyšší vrchol Rumunska mohl být velmi překvapený, akorát nevím, čím.

"tohle si ty kalhoty pak roztrhnu, tak četla obaly..." - normální zeď se snad čte v lahváčové sušence?

"já to prostě brala jako dobrá fotka skočila jsem úplně naplno, ale nemám dostatečnou hmotu a není nic vidět" - ano, bez hmoty nejsem vidět ~

"Tak co dělá hermelín v odrazu v mých brýlích" - jo, to by mě taky zajímalo.

"No jo, já vim, ale když ono to thailand for lunch" - ráda přecházím plynule mezi jazyky.

"Happy New Year naviděnou u zkoušek" - to sedí :D

"Jako by tě to překvapovalo Mám tu nějaké fotoalbum a tahle fotka hele, tady to bahno na to, jak je dobrá fotka v tom případě na fotce ale teď jsem přišla dobrá..." - hm, jako by to vylezlo z překladače.
Bowties are cool!
Dvakrát vdaná paní.
Lokomotiva táhnoucí soupravu s AnonymnouLamou, yannush, Svetrem, DanDanem a Araothem.
Znáš pravidla fóra? Ne? Přečti si je zde!
Obrázek Obrázek
Jana
Moderátor

Cash on hand: 27,611.95
Bank: 10,784,822.87
Aura: 104

Příspěvekod Lërra » čtv 21. lis 2013 23:23:18

First serious attempt at inline skating and I haven't seen since some cream. - Já myslela, že po laktóze je mi jen špatně, ne že neuvidím.

Já se budu někdy souhlasit s vodou, nemohla být z opravdových Finů. - Ano, Finové jsou dobrý zdroj tekutin...

I bought six eggs last night in my head or anything, just Finns? - Imaginární vejce a Fini

Vyrazila jsem nechat se vyzkoušet, doufajíc, že si pamatuju i po devíti letech, kdo mi poví pohádku na věži kostela sv. Jakuba a jet do parku s růžovou tříkolkou. - Co to studuju za školu?

A proč na chodbě hraje v rejži. - Ale už nevíme, co v ní kdo hraje.

Kateřina Peltonen likes your bed, my Little Pony! - Obtěžovat poníky je přece super.

Co nám ve škole o.O Já jsem Bieber, abych neděsil tuleně. - Mě teda Bieber děsí.

Morčatům jsem přinesla mrkev i s ohledem, s úctou, ne. - Hlavně ohleduplně na mrkve...nebo morčata?

Kladogramy nebyly vymyšlené na chlebu. - Nějak nevím, co dodat.

Teď si těch pár korun můžu vys... - To asi zabolí, ale občas by se to hodilo.

Houby byly v pohodě, lezly, lítaly tam... - Ony nejsou halucinogenní, ony fakt blbnou!

Byla to bylo tehdy 13 a že jsem lachtan ze Švédska, kámo! - To popřu!

Aspoň že bych měla bych si o neděli ráno vstát, napít se čaje, zkontrolovat internety, obléct se, ať tě zdestiluju! - Finská tuleň vypije všechno.

No tak já jsem dostala práci ve Finsku. - Konečně!!!

Vždyť tobě budou ty vole? Asi ten debil, kterej mu nepočítá s tím, že jste kreslil sám, pane učiteli? - xD... končím
Originální tuleň z jezera Saimaa.

Složení: 70% patriotismu ke špatnému národu, 17% gramatického nacismu, 9% modré vlny, 3% bílé vlny, 1% zvrhlosti.

FAP Certified. Neskladujte v blízkosti Švédska. Älkää istuko muurahaisiin. Jos valo on punainen, paina nappia ja odota vihreää.

Obrázek Obrázek

Ta Lërra, proto ta tuleň. Toho času Velitelka Chlíva LL v exilu mezi poníky. A taky vodní uzávěr.
Jen nevím, co je šílenější — myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.
Lërra
Chlív LL

Cash on hand: 129.05
Bank: 2,669,487.00
Aura: 104

Re: AW: What would I say?

Příspěvekod nk8215 » pát 22. lis 2013 12:44:49

Geheimnis des §8 / z těch dvou zpráv, že jste mi vy tři komentovali status, tři komentovali status, tři komentovali status, tři komentátory už jsem byl viz můj předchozí komentář, leda že by přišla nějaká větší společnost vevnitř to ze všeho nejvíc připomíná bývalý? Létající koberec, který obědy za německou jedenáctku fandil jí, přinejmenším kvůli geografické blízkosti. Takže chobotňák z Oberhausenu měl zase pravdu... Ale...hlavu vzhůru, k bronzu zbývá už jen jeden zápas...

Odesláno z mého GT-S6102 přes Tapatalk 2
"Vy nevidíte, jak je ten alobal vtipný?" - (c) DanDan
nk8215
Superlama

Cash on hand: 5,950.50
Bank: 749,890.15
Bydliště: Kousek odtamtud je země, po které se jmenují brambory
Aura: 23

Příspěvekod Zidane » sob 23. lis 2013 3:19:19

Lërra píše: Finská tuleň vypije všechno

Pravdomluvný bot? Bych se optal, kdyby nebylo jasné, že to byla tulení odpověď. No tak nic :vlna:

Sám to asi zkoušet nebudu, možná zítra u táty, až budu počítám pod vlivem. Pak se děj vůle jinxy :vlna:
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Zidane
Chlív LL

Cash on hand: 3,105.00
Bank: 462,939.96
Aura: 25

Příspěvekod Hyper SteveTR » sob 23. lis 2013 22:32:40

Jdu na Mimibazar, neboť matka chce, abych pravdu řekl, trochu víc. - Mučení Mimibazarem?

Justin Bieber, 1D, and probably won't become the next Lil Wayne! - No to tedy opravdu ne.

And I am going to be Japanese. - Tak nějak nevím, jestli se mám radovat.

The only person that just returned home. -ŠtefanBot

This is pretty disturbing. In every photo on my Friends List, I catch myself looking at the Berlin Wall. - SveTR cestuje časem?

Už jsem nepil asi sto roků. - Neuvěřitelné odhalení!

Canadian Christmas Market = more people come in. - Všichni milují Kanadu!

So many dumb ways to diiiie. So there's gonna be Japanese. - Je něco, co Japonci už nevymysleli?

Justin Bieber, 1D, and the only person on Earth that's looking forward to school.

Do každýho předmětu chodím s jinýma lidma. Takže jsem dokončil stroj času. - SveTR při cestování v čase asi něco rozbil.
Hyper SteveTR
Superlama

Cash on hand: 64.20
Bank: 2,230,232.14
Aura: 40

Zpět na Zábava