V Ostravě předevčírem rozdávali zdarma koláče, akorát nebylo poznat, která strana se takto propaguje (koláček jsem si nevzal a i kdybych si vzal, tak hlasování to v žádném případě neovlivní, možná spíše negativně)..

Araoth píše:Taky na to koukám.... ale přineslo mi to jenom jednu Změnu... SZ a Lidovci stále vedou... a po nich už je místo pirátů právě Změna...Ale pak člověk rozklikne podrobné informace a stejně nakonec zjistí, že bude volit někoho kdo je třeba kolem 10. příčky, protože s nějakým bodem se vůbec neshodneš...

Zidane ve zvukotěsce píše:JarynekZ píše:Franta ve vyvolených? Kurňa, to bych si dal říct
Cože? Kdeže? Kdože? Ale... ne. Radši se neptám. Ne, nechci vědět, co to meleš, ty jeden vořechu, zkazilo by mi to systém, kdy se DLOUHODOBĚ nějakým jakože Vyvoleným (dle čeho Vyvoleným?) vyhýbám.Takže mlčet, nezajímá mě to, nechci to vědět.
Kdyby tam dostali všichni sračku, ještě bych jim, být produkcí, dodal jako léčivo korkové špunty!

JarynekZ píše:To u nás doma zazněla myšlenka, že by v průběhu těchto pořadů mohl běžet titulek: "Tohle za komunistů nebylo a ani BY nebylo." Taková předvolební kampaň by zaručeně měla úspěch.

Liger píše:Nejlepší je Babiš, který s nikým vládnout nechce. No tak co tam proboha dělá?

V referendu prý mohli hlasovat i Rusové neregistrovaní na Krymu. „V některých tatarských vesnicích se navíc neotevřely volební místnosti. Ale možnost připojit území k Rusku by vyhrála tak jako tak," domnívá se Brňan.

Zidane píše:Mě hlavně bavěj ti, co se jsou schopní hádat, že to bylo spontánní. Jistě. Nebýt tam ty kartičky, pak možná. Takhle by mě zajímalo, kdo za tím stál a kdo ty kartičky platil.
Jinak házet vajíčka, když tam stojej další prezidenti... ano, projev třeskuté inteligence![]()
Jen by mě zajímalo, co by bylo, kdyby se to stalo v USA. Za předpokladu, že by tam vůbec byla možnost, aby se to stalo.
Mám pocit, že kdyby se polovina toho, co by se po házení vejci po Obamovi (či i jen pokusu o toto) pravděpodobně stalo v USA, stala tady, to by bylo řevu o návratu komoušů, o nové StB a řezání lidí a blabla...

JarynekZ píše:Odhadem tříletý klučina mávající červeným papírem na hrbu nadšeného tatíka?

Takhle by mě zajímalo, kdo za tím stál a kdo ty kartičky platil.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků