Liger píše:...Dalším levelem je pak to, že někdo něco řekne a televize relevantně odpoví...

Zidane píše:No není to hezké, když nám na lameru dělají reklamu?![]()
http://www.lamer.cz/quote/71879#comment_392152

Staga píše:Si mu to vzkaž sám, ne?

Zidane píše:Sice bych mohl po banu prostě reinstalovat router, protože jsem zjistil, že reinstal routeru mi změní IP, ale ani tohle řešení by nebylo navěky, počet IP mého providera je jaksi konečný

JarynekZ píše:I když teda nechápu, jak někdo s inteligencí startovací pistole zvládne češtinu na docela dobré úrovni, to by ale mohlo být sakra štěstí při tipování správného pravoprsu. Pardon, pravopisu.

JarynekZ píše:Mám nutkání se přihlásit a dát mu plus. Z lítosti. Víte jak, těm "jednodušším" je potřeba něco tolerovat. Pokud je někdo malej a blbej, tak mu prs/prst prostě musí připadat jako vrchol světového humoru. I když teda nechápu, jak někdo s inteligencí startovací pistole zvládne češtinu na docela dobré úrovni, to by ale mohlo být sakra štěstí při tipování správného pravoprsu. Pardon, pravopisu.

JarynekZ píše:Udělej to tak pětkrát a nasereš půlku zákazníků tvého providera (pokud chodí na Lamera) - logicky, pokud dostaneš druhou adresu, tu první dřív nebo pozdějc dostane někdo jinej

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků