Liger píše:Já jsem našel akorát chybu, že "tatry" jsou tam s malým písmenem, ale nkho komentář vůbec nechápu.

SteGo_Saur_CZ píše:Mě ten obrázek nepřipadá jako Tatry....

Liger píše:Já jsem našel akorát chybu, že "tatry" jsou tam s malým písmenem, ale nkho komentář vůbec nechápu.

JarynekZ píše:Nápodobně, ale ještě jsem přemýšlel, co je to za úžasný vzhled desktopu, ale vzhledem k nepochopení jsem radši nic nepsal.

yannush píše:SteGo_Saur_CZ píše:Mě ten obrázek nepřipadá jako Tatry....
a bol si niekedy v Tatrách? čo sa ti na tom obrázku nezdá?
:vlna:

Liger píše:Tak minimálně v ČR takové hory neuvidíš...

yannush píše:no jasne, kopce, voda, stromy, to sa nevidi len tak, hocikde.

Liger píše:Toto přesně na angličtině nenávidím. Pokud bych třetinu z těch slov přečetl správně, tak by to byl úspěch... Pořád mě dokážou výslovností překvapit slova, o kterých jsem si myslel, že je znám, natož slova, které jsem v životě neslyšel ani neviděl.

JarynekZ píše:Do toho ještě rozdíly mezi britskou a americkou angličtinou (schedule - šedjul/skedžl)

JarynekZ píše:Liger píše:Toto přesně na angličtině nenávidím. Pokud bych třetinu z těch slov přečetl správně, tak by to byl úspěch... Pořád mě dokážou výslovností překvapit slova, o kterých jsem si myslel, že je znám, natož slova, které jsem v životě neslyšel ani neviděl.
Do toho ještě rozdíly mezi britskou a americkou angličtinou (schedule - šedjul/skedžl)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků