DanDan; píše:Jsem šikulka, právě se mi povedlo spálit hrnec, ve kterém byla jenom voda... ~

Liger píše:Please go to funnyjunk to view this image. To jsou chytráci, a jak tam ten obrázek mám asi najít, když nevím o co šlo...

http://static.fjcdn.com/pictures/How+to+burn+calories.+found+it.+not+mine_b7cf7c_3857015.jpghttp://x.fjcdn.com/site/funnyjunk/images/wrong_referer_picture.png

yannush píše:ešte stále sa bavite o tom obrazku? nechcete si to presunuť?

Jana píše:No... Taky jsem si to vždycky myslela, ale asi se zrovna nacházím v demarkační linii
~

Zidane píše:já se zabývám důležitějšími věcmi

Araoth píše:Koprovka má dva tábory... ti kteří ji milujou a ti kteří ji nenávidí... nic mezi tím

SteGo_Saur_CZ píše:Araoth píše:Koprovka má dva tábory... ti kteří ji milujou a ti kteří ji nenávidí... nic mezi tím
Jsem mezi tím.

yannush píše:a čo to je?![]()
ja viem, mohla by som si to vygoogliť ale to by som sa nestrapnila a o koľko zabavy by som vás ukrátila!

en.wikipedia.org píše:A White Russian is a sweet cocktail classically made with vodka, coffee liqueur (e.g., Kahlúa or Tia Maria), and cream served with ice in an Old Fashioned glass.

yannush píše:odpovie mi niekto kto vie odpovedať alebo sa musím uspokojiť s neodpoveďou?

JarynekZ píše:Sem si říkal, co je to za luxusní film, že to má broušený víčko od piksle, a on je to zatím jenom kus stolu...

yannush píše:JarynekZ píše:Sem si říkal, co je to za luxusní film, že to má broušený víčko od piksle, a on je to zatím jenom kus stolu...
veľmi sa mi páči ako si do tej vety zakomponoval slovo "zatím" - akože keď to vyrastie bude z toho Tyranosaurus?![]()
ano ano, po dvoch sekundách mi to došlo ale ten prvý moment...

JarynekZ píše:Liger: je to v plastových krabičkách kus vajca, kus šunky, nějakej vlašák či co a sem tam na to ještě naperou aspik.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků