insaina píše:tak úplně jsem nepochopila ani jednoho z vás, ale ne, lord nezaplatil za to, aby tomu druhému usekli ruku

insaina píše:tak úplně jsem nepochopila ani jednoho z vás, ale ne, lord nezaplatil za to, aby tomu druhému usekli ruku

Boomer píše:Spoiler: show

insaina píše:Jani, na oplátku ano, ale ne tak, jak říkáš

insaina píše:pro všechny: lord mu nedal odseknout ruku - mimochodem komu vlastně?

Boomer píše:insaina píše:pro všechny: lord mu nedal odseknout ruku - mimochodem komu vlastně?
no predsa majitelovi tej ruky... ale to mame aj zistit komu? to ako?

insaina píše:máte zjistit, kdo, proč a čí ruku mu poslal

insaina píše:have fun .) jaj ale ono to není zas tak složité... je to ten typ hádanky jako ty, co tu byly předtím... anebo takové to: "Uprostred Sahary leží holí chlap, holí chlap
Vôkol žiadne stopy iba plno šiat, plno šiat, plno šiat a jedna krátka zápalka"
(vážně se píše holí s měkkým nebo je to tam, odkud jsem to zkopírovala, špatně?)

insaina píše:achjo... asi si budem muset počkat, až to JarynekZ nevydrží a práskne to .)

JarynekZ píše:Bž vydrží, Bž se dobře baví...
edit: ale prdlajs Bž... na ten chat asi přestanu chodit (na pár hodin)

Boomer píše:len tak pomimo... uz som dlho nedostal povinny dobrovolny prispevok... ani banner neni nikde

JarynekZ píše:Boomer píše:len tak pomimo... uz som dlho nedostal povinny dobrovolny prispevok... ani banner neni nikde
Poslals banner? Neposlal... Řekl sis o příspěvek? n...edám

JarynekZ píše:Psal sem, že když si ten banner spácháš, že ti ho vystavím...

Boomer píše:nezalezi na tom aka velkost... moze byt aj 1024x1024?

Boomer píše:insaina píše:have fun .) jaj ale ono to není zas tak složité... je to ten typ hádanky jako ty, co tu byly předtím... anebo takové to: "Uprostred Sahary leží holí chlap, holí chlap
(vážně se píše holí s měkkým nebo je to tam, odkud jsem to zkopírovala, špatně?)
myslim ze to ma byt holy alebo to mozno mysleli ako sloveso holit?
btw. ani na toto neviem odpoved

yannush píše:fakt nepoznas? hladaj v slovenskej ludovej hudbe (tym ludovej myslim skor nie ludovu ako ludovu. )

Boomer píše:yannush píše:fakt nepoznas? hladaj v slovenskej ludovej hudbe (tym ludovej myslim skor nie ludovu ako ludovu. )
takze nejaku co spieva clovek s menom Ludo? ono to mozno bude tym ze slovensku hudbu nepocuvam... je to na vriesienie potrebne?

yannush píše:ani slize? lebo keby si pocuval slize tak by si vedel odpoved. na. "Uprostred Sahary leží holy chlap, holy chlap

yannush píše:ani slize? lebo keby si pocuval slize tak by si vedel odpoved. na. "Uprostred Sahary leží holy chlap, holy chlap

Januska píše:yannush píše:ani slize? lebo keby si pocuval slize tak by si vedel odpoved. na. "Uprostred Sahary leží holy chlap, holy chlap
tak na tuto hadanku odpoved viem. Poseptal mi ji strycek google, ale tu o tom lordovi ani strejda nezna

SteveTR píše:Taky mám jednu hádanku.
Je strom na širém prostranství. Na tom stromě je větev a na té větvi přivázaný oběšenec. Pod ním je půl metru místa a veliká kaluž. Otázkou je jak se tam dostal.

Boomer píše:SteveTR píše:Taky mám jednu hádanku.
Je strom na širém prostranství. Na tom stromě je větev a na té větvi přivázaný oběšenec. Pod ním je půl metru místa a veliká kaluž. Otázkou je jak se tam dostal.
skocil z tej vetvy?

SteveTR píše:Ne.

Boomer píše:SteveTR píše:Ne.
naprsalo az po tom ako sa obesil...

SteveTR píše:Ne. Ta kaluž se tam sice udělala až po oběšení, ale nepršelo.

SteveTR píše:Taky mám jednu hádanku.

insaina píše:a co bude s tím lordem?

Boomer píše:ja si tu uz pripadam ako retardovany (bez urazky AL)na nic nikdy nepridem....

DanDan píše:Neboj, já jsem taky nic takového nikdy nevyřešil...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků