Anonymní píše:ALE!!
Proč to dělají - vždyť se to děje po celém světě, kde jsou schovaní ONI, vždyť to musí
působit i na ně? Kdyby se to dělo třeba jen v Evropě, tak si řeknu dobrá, zlí amíci...
nebo samozřejmě naopak, zlí rusové...
A já bych se vsadil, že přesně to je ten důvod těch kruhů na mapě a data z východnějších radarů prostě chybí.

Zvláštní krystalky? Nebyl to DHMO v tuhé formě?Včerejší dešťík na Olomoucku byl nějaký divný ... Vnímal jsem ho na tváři (pocitově) jako kdybych na sebe rozprašoval vodu rozprašovačem . Takový druh "deště" nepamatuji za celý svůj život (53) . Vždy pršelo po kapkách.... Teď prší úplně jinak . Asi maj pravdu ti "konspirátoři" ...Úplně mi mluvíte z duše! Mně se dokonce chvilku "zdálo", že padají takové zvláštní krystalky. Jinak bydlím v Hostivici, kousek od letiště. Třeba to souvisí...S tím deštěm jakoby sprejem mám taky zkušenosti.

Jo paranoiou... ten snad ani neví, co to slovo znamená. No bodejť by věděl, když tím sám trpí.Jak je to možné, že se vláda, Nečas, na kamery pokrytecky staví, že se tu děje katastrofa, že budou pomáhat, že Kalousek vyplázne až 1 mld. na pomoc a likvidaci škod. Když musejí alepsoň někteří hlavouni z vlády vědět, že tu probíhá klimateroristický útok ze zahraničí ?! To už opravdu hraničí s paranoiou našich vládců !

Asi po 2 letech našeho bádání, ověřování těchto zpráv, nám všechno začalo dávat smysl. Všechno bylo propojené – sion, kulty, náboženství, světové války pradávných invazí (legendární války) a až po genetické experimenty, klony a UFO. Všechno se spojovalo v jeden hlavní plán. Ten byl: vytvořit novou drakoniánskou domovinu v našem slunečním systému. To znamená, že černá a bílá rasa bude buďto úplně začleněna, tedy geneticky, nebo…vyhlazena. A zde na své místo přichází Sion. Jenže dlouhodobý plán na asimilaci selhal, a proto se přechází k vyhlazení.

Johny007 píše:Proč mi připadá, že takoví lidé akorát diskreditují alternativní pohled na události?

Liger píše:*vlastně jsem si celkem jistý, že něco takového už existuje, je snad na světě věc, ke které nikdo nevytvořil konspirační teorii?

JarynekZ píše:Pamatuje DOS musím souhlasit, ale pošli to 10 let dopředu a můj věk nebude chápat.

yannush píše:JarynekZ píše:Pamatuje DOS musím souhlasit, ale pošli to 10 let dopředu a můj věk nebude chápat.
tuto vetu si tiež stratil v prekladači?

yannush píše:asi bola chyba v mojom prijimači ~

Araoth píše:Teda... tuleně už jsou inženýry?A já myslel, že po dostudování budou spíš Mgr...
A hlavně jsou nějaké geniální, když to stihly takhle rychle...

Liger píše:Mě ani ne, tuleni/ě to s tím pohlavím vždycky měli/y složité...
(a teď asi dostanu ploutví, ale prostě jsem musel)

Liger píše:Panebože, kdes to vyhrabal?

Liger píše:Panebože, kdes to vyhrabal?

Liger píše:Ach ta deformace. Člověk vidí 230 V ~ a přemýšlí, co je na tom vtipného...

JarynekZ píše:Liger píše:Ach ta deformace. Člověk vidí 230 V ~ a přemýšlí, co je na tom vtipného...
Chtěl jsem se zeptat co že je na tom teda vtipného a následně upozornit, že tam máš tu vlnovku dvakrát... Dobrý, už mi to došlo.

Liger píše:teď jsem na diskuzním fóru živě.cz narazil v podpisu uživatele Python.p, který je tam navíc moderátorem s téměř 6000 příspěvky na tuto větu:
"Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu..."
![]()

Johny007 píše:Zvláštní.. Není to tvé druhé já?![]()

Liger píše:Pak se samozřejmě nabízí možnost, že na to přišel úplně nezávisle na mně (ale na to je ta podobnost až moc velká) anebo že jsem to naopak nevědomky ukradl já od něj, i když jsem si celkem jistý, že jsem to tam měl na Lamerovi už dávno před tím, než má on vůbec datum registrace. Pak je tu možnost, že jsme to oba podvědomě ukradli od někoho třetího. A úplně poslední možnost je, že jsem to já z paralelního vesmíru nebo z budoucnosti, ale tu bych si dovolil v souladu s principem Occamovy břitvy zavrhnout.![]()

Ono i "šůrovák" bude zřejmě cosi, čím se na vojně vytíraly podlahy a hlavní na tom pro účely písničky http://www.youtube.com/watch?v=kOQ5IteX6OE bude násada 

Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 0 návštevníků