DanDan; píše:Právě zahlídnuto: Děcka napsaná jako "dětska"...
No, to už jsem zahlédla asi víckrát, ale už jste někdo viděl "zmíňku"?
DanDan; píše:Právě zahlídnuto: Děcka napsaná jako "dětska"...

Batrachus píše:Tak mi řekňete jakíkolif dúvot, proč zachovávat redundantní prfki v českém pravopise.

Batrachus píše:Batrachus píše:Tak mi řekňete jakíkolif dúvot, proč zachovávat redundantní prfki v českém pravopise.
Nevím, jestli to někomu došlo, ale to nebylo myšleno jako sarkasmus. Výslovnostní rozdíl mezi i a y neexistuje (s výjimkou několika slezských nářečí) nejmíň sedm století, tak proč to pořád zachováváme?

Batrachus píše:Nevím, jestli to někomu došlo, ale to nebylo myšleno jako sarkasmus. Výslovnostní rozdíl mezi i a y neexistuje (s výjimkou několika slezských nářečí) nejmíň sedm století, tak proč to pořád zachováváme?

Zidane píše:2. narazíš na sviňu, která bude chtít rýt a stopro si rýpne.

JarynekZ píše:A proč jsme vlastně nezůstali u spřežek?

Liger píše:Co to znamená "zveřejní je na Zemanovi"?

Áhá!
Tak teď už to dává smysl. Hlavně že jsem to četl asi tak dvacetkrát, jak jsem se to snažil pochopit. 

Liger píše:Ještě že jsem tak pěkně přepsal do těch uvozovek to, co jsem četl, a nekopíroval to, to bych byl za úplného blázna.

Araoth píše:Takhle máš další výdělek, až bude po upozornění od zákazníka žádat novej nápis, tentokrát správně... dvě zakázky jistý...

Staga píše:Se divím, že jim to ještě neopravil Zidane ~

DanDan; píše:Tak mohou ještě doufat, že jim to opraví nějaké grammar nazi komando, pokud půjde zrovna kolem...

Liger píše:DanDan; píše:Tak mohou ještě doufat, že jim to opraví nějaké grammar nazi komando, pokud půjde zrovna kolem...
Hmm, to mi něco připomíná...(Araoth, Lërra a insaina ví, ostatní možná z vyprávění ~)

Liger píše:DanDan; píše:Tak mohou ještě doufat, že jim to opraví nějaké grammar nazi komando, pokud půjde zrovna kolem...
Hmm, to mi něco připomíná...(Araoth, Lërra a insaina ví, ostatní možná z vyprávění ~)

Možná by se tato funkce dala dát i do četu

JarynekZ píše:Holt nejsi ten správnej podnikatel. Jak je zadáno, tak je vyrobeno a prachy jistý.
Jana píše:Araoth píše:Takhle máš další výdělek, až bude po upozornění od zákazníka žádat novej nápis, tentokrát správně... dvě zakázky jistý...
...a podruhé zákazník osloví jinou firmu

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků