Araoth píše:Dokonce i já dneska fandím Spartě... ze zbylejch tří zápasů (Vítkovice, Pardubice, Brno) musí vyhrát Sparta proti Vítkám a Kometě... a nás nechat vyhrát

Araoth píše:Bože, to byly dneska zase nervy...

Araoth píše:Protože když vyhraje Liberec, tak můžu říct, že mi je jedno, jak to bylo s Váma, stejně by nám pomohl Liberec, nebejt Vás...![]()

Araoth píše:Pardubice! Nájezdy jsou sice o infarkt, ale dneska to za ty nervy stálo...

Araoth píše:Jedeme Třinec!

Araoth píše:Se opovažte! Slavie teď vypadne a basta!

Araoth píše:Zidane ne... já to beru... Od té doby co máte nového trenéra Vám to jde...

yannush píše:to proste nemôže byť len tak, že sme vyhrali...nedá sa. ne. neexistuje. diky.

Zidane píše:Araoth píše:Zidane ne... já to beru... Od té doby co máte nového trenéra Vám to jde...
To mluvíš o Spartě poté, co se konečně vrátil Pepa Jandač?A ano, "konečně" byl záměr. Nechápu, proč ho nevzali rovnou a brali nejdřív Sýkoru, ale to je jedno.
Jinak nevím, jaké "vám to jde" a "nového trenéra", Had rozhodně není novej a já a fandit Slovensku? Pokud se jako fandění bere, že Slovensku přeju krásné druhé místo po finále s ČR, může být

Zidane píše:Araoth píše:Zidane ne... já to beru... Od té doby co máte nového trenéra Vám to jde...
To mluvíš o Spartě poté, co se konečně vrátil Pepa Jandač?A ano, "konečně" byl záměr. Nechápu, proč ho nevzali rovnou a brali nejdřív Sýkoru, ale to je jedno.
Jinak nevím, jaké "vám to jde" a "nového trenéra", Had rozhodně není novej a já a fandit Slovensku? Pokud se jako fandění bere, že Slovensku přeju krásné druhé místo po finále s ČR, může být

Araoth píše:
Mluvil jsem na yannush... ne všechno je o tobě...
Araoth píše:Zidane ne... já to beru... Od té doby co máte nového trenéra Vám to jde...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník