Staga píše:Akorát, že při jednom se narodil a při druhým umřel, ale to je nepodstatné, že
Jsem řekl, že oba svátky jsou spojené s Ježíšem. A nejsou snad? Tvůj příspěvek mé konstatování jen potvrdil, do podrobností nezacházím, není třeba

Staga píše:Akorát, že při jednom se narodil a při druhým umřel, ale to je nepodstatné, že

Liger píše:yannush píše:o chviľu budu vianoce.. aspoň to teda tak vyzera..
Já už jsem si to popravdě v jednu chvíli doopravdy myslel. Už su z toho úplně zblblý. Ale co, Vánoce nebo Velikonoce, vždyť je to jedno.

Liger píše:Staga píše:Akorát, že při jednom se narodil a při druhým umřel, ale to je nepodstatné, že
Při druhém se ale zároveň podruhé narodil.

JarynekZ píše:Logické být nemusí, hlavně ať je to vysvětlení. A ne, "to je zázrak" není vysvětlení.

Johny007 píše:Chumelí se chumelí, padá snížek bílý...
....

Liger píše: Jen se bojím, že to přeskočí jaro a vyletí to rovnou na čtyřicítkové teploty...

Zidane píše:chudák počasí, ať je, jak je, nezavděčí se...

Liger píše:Tak to už tvrdí nějakou dobu, že vlivem globálního oteplení se v Evropě ochladí. Otázka je, jestli se to pak dá nazývat globálním oteplováním.
Každopádně bych teď lokální oteplení uvítal, už mi ta zima taky leze na nervy. Jen se bojím, že to přeskočí jaro a vyletí to rovnou na čtyřicítkové teploty...

Johny007 píše:Zidane píše:chudák počasí, ať je, jak je, nezavděčí se...
Tak takových krásných +- 25°C a svítící sluníčko (svítící, ne pečící).... A jednou za čas taková ta teplá letní bouřka...

yannush píše:Johny007 píše:Zidane píše:chudák počasí, ať je, jak je, nezavděčí se...
Tak takových krásných +- 25°C a svítící sluníčko (svítící, ne pečící).... A jednou za čas taková ta teplá letní bouřka...
ano anoo, presne to chceme!

Liger píše:Jen se bojím, že to přeskočí jaro a vyletí to rovnou na čtyřicítkové teploty...
JarynekZ píše:Mně aktuální teploty vyhovujou, jenom ten sníh kdyby nebyl...
Zidane píše:A pak ti, kdo teď rozesílají vtipnosti typu "vyhlašme bojkot zimy!" plynule přejdou na "vyhlašme bojkot léta!"... chudák počasí, ať je, jak je, nezavděčí se...

Liger píše:Huš!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník