JarynekZ píše:edit: doháje, já už mám zase přes 50L? Kde to furt beru?

JarynekZ píše:edit: doháje, já už mám zase přes 50L? Kde to furt beru?

JarynekZ píše:Už sem ti na to chtěl odpovědět...
edit: doháje, já už mám zase přes 50L? Kde to furt beru?

jinxy píše:Inak na prvý mikrosekundu trvajúci pohľad mi tiež napadlo, že je to kniha. Ale potom som si hneď všimla tých proporcií (ktoré by pri akomkoľvek uhle pohľadu nemohlo by takéto). BTW AL, tú tvrdosť som trafila?

JarynekZ píše:Tak to je dobrý... chci to vyzkoušet, dopíšu "a s d f g h j" a odečte mi to 98L. Když to zase smažu, odečte další dvě... Zbláznila se databáze (jinak to nechápu).

jinxy píše:Inak na prvý mikrosekundu trvajúci pohľad mi tiež napadlo, že je to kniha. Ale potom som si hneď všimla tých proporcií (ktoré by pri akomkoľvek uhle pohľadu nemohlo by takéto). BTW AL, tú tvrdosť som trafila?
A keď už písem sem, tak sa tu aj s vami rozlúčim (na týždeň, zas sa tak netešte). Zajtra mi začína filmový festival, čiže nebudem mať čas na nič iné...prakticky budem v škole, hneď potom v kine a potom na pár hodín doma(?) v posteli a znova od začiatku. Možno cez nejakú voľnú hodinu (alebo hodinu informatiky) skočím pozrieť sem k vám, čo je tu nového. Lebo pri vás/nás jeden nikdy nevie, čo za prevrat sa staneŽijte blaze!

Boomer píše:hmm... na tomto by sa dalo dobre zarobit...
[skryt pred Januska]za 7 lamiek vam poviem spravnu odpoved...[/skryt pred Januska]

DanDan píše:Boomer píše:hmm... na tomto by sa dalo dobre zarobit...
[skryt pred Januska]za 7 lamiek vam poviem spravnu odpoved...[/skryt pred Januska]
Platí se předem?

Boomer píše:hmm... na tomto by sa dalo dobre zarobit...

Januska píše:Boomer píše:hmm... na tomto by sa dalo dobre zarobit...
Boomere, já tě vidím

Januska píše:Boomere, já tě vidím

Boomer píše:co? kde? to sa ti asi iba nieco zdalo...

Januska píše:PRO VŠECHNY:
další nápovědu hledejte v hitech Michala Davida

DanDan píše:Modrá je dobrá, už je to tak... Ehm, to asi ne, to je od Žlutého psa...

Januska píše:nápověda č. 2: http://foto.dama.cz/img/866/866765.jpg
vedlejší cena se tímto snižuje na 15 lamek

Liger píše:Zajímavá strategie, obvykle se zveřejňují větší výřezy a ne ještě větší detaily...![]()
Ale jo, něco už mi to hrozně moc připomíná, jenom nevím jak se to jmenuje a jak to vypadá.

Liger píše:Zajímavá strategie, obvykle se zveřejňují větší výřezy a ne ještě větší detaily...![]()
Ale jo, něco už mi to hrozně moc připomíná, jenom nevím jak se to jmenuje a jak to vypadá.

Januska píše:Tak hádejte, hádejte. Já jdu spát. Dobrou noc

Januska píše:(...)
PRO VŠECHNY:
další nápovědu hledejte v hitech Michala Davida

Januska píše:další nápovědu hledejte v hitech Michala Davida
Januska píše:už jsem psala, že to vlastně není detail, ale reálná velikost

wraX píše:Třeba to bude zoomovat tak dlouho, dokud neuvidíš jednotlivé molekuly a zjistíš z toho chemické složení![]()
...
wraX píše:Hledat něco v hitech Michala Davida, brr, už jen z té představy se mi vstávají vlasy hrůzou.
wraX píše:Pokud tomu správně rozumím, chceš říct, že ta věc je v reálu asi tak velká, jako se zobrazí na monitoru.

Januska píše:a pro Ligera větší výřez: http://foto.dama.cz/img/867/867072.jpg

Liger píše:Myslím, že u této hádanky se projevil onen "mezipologenerační" problém, protože já jsem o tom slyšel fakt jenom asi jednou z vyprávění, jednou jsem to možná zahlídl v televizi, ale na vlastní oči jsem to snad nikdy neviděl...
Januska píše:a pro Ligera větší výřez: http://foto.dama.cz/img/867/867072.jpg

Liger píše:Já jenom nechápu, že to na té první fotce vypadalo takové pravidelně uspořádané, to bylo imho hodně matoucí.
Liger píše:Btw. on nikdo netipoval mýdlo?

Januska píše:To jen abyste si nemysleli, že je to stará záležitost, pracuji v "továrně na céčka" a vyrábíme samozřejmě i jiné kraviny - ale fotit vám plastové součástky do rozvaděče jsem opravdu nechtěla.

wraX píše:Kolik jich tam je? Stovky, tisíce, desetitisíce?
wraX píše:A co s nimi vlastně tak děláš?

Liger píše:A k čemu se ty céčka vlastně ještě vyrábí? On to ještě někdo sbírá, nebo to má i nějaké praktické využití?

Liger píše:Jinak, jaks psala, že to byl hit tvého dětství, tak jsem na wiki v článku o céčkách uviděl dole odkaz mončičák a na stránce o mončičákovi zase pogy, tamagoči a pokémon. Tak tohle zase byly hity mého dětství (přicházely postupně zhruba v tomto pořadí), i když jsem ani jedné z těchto čtyř věcí nepropadl.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků