dvě a čtvrt hodiny, než si toho někdo všim, slušný ~

Staga píše::písk:

Staga píše::písk:

Liger píše:Staga píše::písk:
A to čekáš, že lidi kontrolujou názvy topiců, které mají přečtené a do kterých zrovna nikdo nepíše?

Když jej hromadně rozklikávám spolu s ostatníma tak ne (mám na to doplněk, jen podržím Ctrl, táhnutím označím všechny oranžové papírky a ony se otevřou na nových panelech) a pak mi to zas skočí rovnou na první nepřečtený příspěvek, do názvu panelu už se název topicu taky nevleze, takže ho holt nevidím. ~Staga píše:tak vidím název topicu, když do něj lezu, ne? ~

Batrachus píše:Lidi, taky vás tak štve, když někdo použije v jedné větě "how" a "like", např. "How does it look like?"?

Liger píše:
Co mě ale v případě anglické gramatiky, přesto že ji neovládám nijak mistrovsky, opravdu točí, jsou věci typu záměna your/you're, které dělají hlavně rodilí mluvčí (což je ale logické, vzhledem k tomu, že se na rozdíl od nás ten jazyk nejdřív naučili z odposlechu).

Jana píše:No jo, ale vždyť se to i jinak vyslovuje

Hyper SteveTR píše:Když u "your" nekladeš důraz na to "o", tak to opravdu zní stejně. A všichni Američani, které znám, to stejně taky vyslovují.

Staga píše:A nic jinýho v nabídce není? No tak já vám to nechám, když se to tak líbí

Zidane píše:A co takhle ještě změnu na "Kabyned" podle vzoru "hold/holt"?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník