JarynekZ píše:Když už je to ta detektivní kancelář... Kdo na to přijde (kdo to zná nebo umí Googlovat, tak je potichu, ať mají ostatní šanci trochu zapřemýšlet):
Otec a syn jedou v autě. Autonehoda. Otec mrtev, syn převezen s vážným zraněním do nemocnice. Na operačním sále chirurg řekne: "Nemohu operovat, tohle je můj syn..."
Kdo objasní situaci?

JarynekZ píše:Nápovědu?

Liger píše:Spoiler: show

Liger píše:Ty nápovědy mě akorát víc matou.

Nejhorší je, že mám dojem, že už jsem to někdy slyšel, ale řešení si teda nepamatuju...Johny007 píše:To jsme dva.......

Liger píše:Nejhorší je, že mám dojem, že už jsem to někdy slyšel, ale řešení si teda nepamatuju...Johny007 píše:To jsme dva.......

JarynekZ píše:Tak ještě jedno takový pohřební...
Pohřeb matky, která měla dvě divky - dvojčata. Druhý den po pohřbu jedna dívka zabije tu druhou.
Proč?
Tohle je údajně psychologický test s tím, že kdo na to přijde dřív, ten má větší sklony k násili...

AnonymnaLama píše:Inak... poznam podobnu hadanku, *JarynekZ*

JarynekZ píše:Tohle je údajně psychologický test s tím, že kdo na to přijde dřív, ten má větší sklony k násili...

JarynekZ píše:Johny007: nějak nevím, na co míříš, ale tak jak mi to zní to vypadá pro vyřešení nedůležitě...
Liger píše:Mimochodem, mám opět dojem, že už jsem to slyšel a opět si řešení nepamatuju...

Johny007 píše:Spoiler: show

Liger píše:Johny007 píše:Spoiler: show
teď jsem se na to chtěl zeptat...tak nic
mimoto se považuji za nenásilnou osobu, takže asi moc šancí na uhodnutí nemám

Boomer píše:Spoiler: show

Liger píše:Boomer píše:Spoiler: show
spojils dohromady dvě varianty řešení, přičemž obě byly už Jarynkem odmítnuty

Boomer píše:ale dokopy mozu byt spravne

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník