Liger píše:Asi se snaží ovlivnit počasí.

Liger píše: Ne že by nebylo zajímavé sledovat, kteří uživatelé a v jakém množství si své příspěvky po odeslání rozmyslí a zase je smažou(ale nebojte, jejich obsah už po smazání vidět nejde
).

Jana píše:Liger píše:Asi se snaží ovlivnit počasí.
To už tu bylo... ~

yannush píše:aj ja chceeem

yannush píše:Jana píše:Liger píše:Asi se snaží ovlivnit počasí.
To už tu bylo... ~
a podarilo sa? lebo ja ešte furt chcem aby bolo leto aby som mohla nosiť šaty..

Liger píše:Teď vypadáme já i DanDan jako blázni.
Jana píše:Když už jsme u těch editů, Dane, co znamenají ty zuřivé editace v Zimě a lijáku?
Liger píše:Ale když už jsme u toho, už dlouho přemýšlím nad tím, proč se mezi činnosti moderátorů počítá i odstraňování vlastních příspěvků běžnými uživateli.
yannush píše:a podarilo sa? lebo ja ešte furt chcem aby bolo leto aby som mohla nosiť šaty..
Liger píše:Normální spamování na fóru ti nestačí, co?

Araoth píše:
Já chci taky, aby bylo léto a yannush mohla nosit šaty... pokud možno krátké...

DanDan; píše:Nebude to kvůli tomu, že někdo si stihne ten příspěvek přečíst, ale autor smazaného příspěvku bude tvrdit, že nic nenapsal?Liger píše:Ale když už jsme u toho, už dlouho přemýšlím nad tím, proč se mezi činnosti moderátorů počítá i odstraňování vlastních příspěvků běžnými uživateli.

Liger píše:yannush píše:aj ja chceeem
Ve zkratce, Zidane a Johny si mažou své příspěvky v jednom kuse. Proč, netuším, ale dělají to pořád.

Liger píše:Ve zkratce, Zidane a Johny si mažou své příspěvky v jednom kuse. Proč, netuším, ale dělají to pořád.

Zidane píše:Pokud se jako mazání počítají i úpravy, hned vysvětlím.

Zidane píše:.. přijde divné jen mně dát na zledovatělý chodník kužely, aby tam lidi nechodili, místo pár lopat písku?

Batrachus píše:Teď si představte zledovatělý chodník se sklonem 15°, po kterém jsem o Vánocích musel jít nahoru.

Johny007 píše:Briti....

Liger píše:Děláš, jakoby se u nás nemohlo stát něco podobného.

Liger píše:Johny007 píše:Briti....
Děláš, jakoby se u nás nemohlo stát něco podobného.

Hlavně bych ráda poukázala na výsledky hlasování čtenářů. Ale diskuzi raději ani neotvírejte...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník