Batrachus píše:Je každý pivo tak hnusný jako Birell?

Johny007 píše:Tak nealko v 16 snad nevadí, ne?![]()

JarynekZ píše:Birell patří k lepším z nealko, jinak je to opravdu nic moc. Pro začátečníky je desítka Kozel (vodička), pak ČH (chutná to jako pivo a prakticky se to nedá natočit špatně) a pak už se dá ochutnávat lepší, třeba Svijany, který ale chutnají co hospoda jinak :vlna:

Batrachus píše:Je každý pivo tak hnusný jako Birell?

Zidane píše:Jak říkáte. Pivo se musí umět natočit a když je pingl prase či prostě neumětel, je to vidět.

Jana píše:Děda mě naučil bezva fígl - vzít normální chleba z krámu, polít ho vodou a dopéct si ho v rozpálené troubě. Hned má křupavou kůrčičku a i ten vnitřek je takový lepší. Akorát je to asi moje zkáza, protože mám dojem, že ten bochník, co jsem si dopoledne dopekla, ještě stihnu do večera sníst

DanDan; píše:Jste divný (nebo já jsem divný?), cornflaky s mlékem snídám běžně...

DanDan; píše:Ano.

Batrachus píše:Poučení pro příště: nikdy nesypte mražený hrášek přímo do pánve s rozžhaveným olejem

DanDan; píše:U mě mizí převážně pivo v množství velkém... Ale rum a víno bude mizet častěji, prtože DanDan ochutnal punč v stánku na náměstí a zachutnalo mu to...

A jinak kolem stánku chodit nemusíme, suroviny na přípravu jsou doma a po obědě se do toho pustím...

)

yannush píše:jeden by neveril, že aj špagety sa daju pokaziť..

SteGo_Saur_CZ píše:yannush píše:jeden by neveril, že aj špagety sa daju pokaziť..
Tak tomu nevěřím

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků