wyDra píše:Taky bych se připojil, ale vůbec se na tom meebu neorientuju

PIL píše:Ehm, o co jde? *řeší dilema, zda dočíst posledních 200 stránek Svědectví, nebo se pustit do neprobádaných témat fóra*

Jana píše:přečti si především pravidla městečka Palerma (samostatné téma v Zábavě)... a pak si přečti celé fórum, děly se tu vskutku zajímavé věci

SteveTR píše:Tak dneska se mnou v Palermu počítejte.

Staga píše:Bych hrála, ale ono mě to tam nechce pustit a Jinxy neví co s tím.

Liger píše:Jo vy zas hrajete, já jsem večeřel a přišel až v osum...

jinxy píše:Liger píše:Jo vy zas hrajete, já jsem večeřel a přišel až v osum...
sme nakoniec začali až okolo 8

jinxy píše:Liger píše:Jo vy zas hrajete, já jsem večeřel a přišel až v osum...
sme nakoniec začali až okolo 8

Batrachus píše:BTW to meebo je fakt na hov... chce to něco jiného...

jinxy píše:sme nakoniec začali až okolo 8

JarynekZ píše:já byl opět mafián Ponožky

nk8215 píše:A já detektiv - škoda, že jsem si nevzpomněl na Jamese Bonda - "Jsem Okno, Špatné Okno" - to by sedělo dokonale - odstřílelo se a Jinxy mě vyzvala, abych si tipnul a já trubka to hodil do hlavního okna místnostia Jinxy na to jenom: "lol"...no trapas prostě

Johny007 píše:Mafiáni jsme byli ještě Queller a já. Přežili jsme všichni.
Nějak se nám nedařilo trefovat se, ale vyhlasovali se navzájem až do stavu 3v3... Potom už jsme se "náhodou" shodovali.

SteveTR píše:Mně zabili asi tak tři střílení před koncem

yannush píše:SteveTR píše:Mně zabili asi tak tři střílení před koncem
ja som minule aj vcera skoncila uplne posledna. minule ste odhlasovali ze som mafian a vcera ma zastrelili.

JarynekZ píše:Jen tak mimochoden, Johny007, neuhodneš, na koho sem díky své absolutní nepozornosti střílel jako první (protože mi na něj jako na prvního padlo oko)...

Johny007 píše:Hmmm.......
Tak třeba, kdo má čas zítra okolo 19:00?

Johny007 píše:JarynekZ píše:Jen tak mimochoden, Johny007, neuhodneš, na koho sem díky své absolutní nepozornosti střílel jako první (protože mi na něj jako na prvního padlo oko)...
Hajzle!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DanDan píše:Mimochodem, nelze se na vaší včerejší hru nějak podívat, abych se přiučil a nezdržoval přitrvdlými dotazy?

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků