Araoth píše:Ani dovezený alkohol se nesměl pít... nesmělo se pít nic nad 20 procent... Proto jsem plakal, protože vím že Finlandia byla určitě v pohodě a přitom jsem si ji koupit nemohl. Teď už to ale uvoinili, takže pohoda...

Araoth píše:Ani dovezený alkohol se nesměl pít... nesmělo se pít nic nad 20 procent... Proto jsem plakal, protože vím že Finlandia byla určitě v pohodě a přitom jsem si ji koupit nemohl. Teď už to ale uvoinili, takže pohoda...

To snad ani nemyslí vážně, ne? Chvíli jsem doufal, že je ten článek vtip, další čtení mě bohužel vyvedlo z omylu... Já bych zakázal celou EU a bude klid. 

"Pozitivní zprávou alespoň je, že si uživatelé ve velké míře důležitá hesla snaží zapamatovávat," uvádí Kaspersky Lab s tím, že ve světě zná své heslo 71 procent dotázaných a u nás dokonce 81 procent.

Liger píše:A jak se přihlašuje těch 29 % lidí?

Pochybný článek píše:Jak vyplývá z šetření společnosti Kaspersky Lab, dobrá třetina běžných uživatelů internetu používá primitivní nebo snadno odhadnutelná hesla. Výzkum například ukázal, že 17 procent respondentů z celého světa (a tři procenta české populace) používá datum narození. Devět procent osob ve světě (a pět procent v Česku) pak jméno svého domácího zvířete. Oblíbené je také telefonní číslo.

Batrachus píše:Klesl jsem na úroveň pivních žbrblalů

Batrachus píše:Dáte někdo, prosím, mínus tomuto mému příspěvku? Klesl jsem na úroveň pivních žbrblalů

Staga píše:Kristepane, ještěže v těch krámech teď nedělám, to přecedulkovávání je piplačka naprosto fujózní.
http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane ... medium=odp

DanDan; píše:No já to tady dával vyloženě kvůli té vodě... Ano, pivo levnější než pivo mi taky nepříjde normální (ale zase člověk aspoň nepije ty přeslazené limonády), ale osobně mi to nevadí, že...

Ale pokud se kvůli tomu zdraží pivo... 

Zidane píše:...kdyby rozlejvali kupovanou, stojej je dvě deci tři koruny...

Zidane píše:DanDan; píše:No já to tady dával vyloženě kvůli té vodě... Ano, pivo levnější než pivo mi taky nepříjde normální (ale zase člověk aspoň nepije ty přeslazené limonády), ale osobně mi to nevadí, že...
DanDan; posiluje?
DanDan; píše:(smíchy jsem si poprskal smíchy!),

Liger píše:DanDan: teď jsem to nejdřív četl tak, že ten příspěvek i směřuješ Alkoholu, a ne Araothovi
DanDan; píše:Alkohol: Nealkoholický alkohol, neznáš?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník