Araoth píše:Mě i nezajímaj ani tak ty zlodějiny jako spíš kde kurva vy berete tolik peněz?Když má Batrachus přes 1,5k s 65 příspěvkama? A já s půlkou ani ne 200

JarynekZ píše:Teď mě napadá jedna věc, kterou se tu Boomerovi rozjet nepodaří i kdyby se hodně snažil... prachy, vraždy, špionáž, ... to všechno jo, ale na prostituci zde na fóru prostě nemá

JarynekZ píše:Teď mě napadá jedna věc, kterou se tu Boomerovi rozjet nepodaří i kdyby se hodně snažil... prachy, vraždy, špionáž, ... to všechno jo, ale na prostituci zde na fóru prostě nemá

Jana píše:JarynekZ píše:Teď mě napadá jedna věc, kterou se tu Boomerovi rozjet nepodaří i kdyby se hodně snažil... prachy, vraždy, špionáž, ... to všechno jo, ale na prostituci zde na fóru prostě nemá
nekažte mládež, vždyť nemá ani občanku

Boomer píše:JarynekZ píše:Teď mě napadá jedna věc, kterou se tu Boomerovi rozjet nepodaří i kdyby se hodně snažil... prachy, vraždy, špionáž, ... to všechno jo, ale na prostituci zde na fóru prostě nemá
ale co ty vies... mozno na nieco pridem... napr. web kamera a nejake to prislusenstvo...

Boomer píše:JarynekZ píše:Teď mě napadá jedna věc, kterou se tu Boomerovi rozjet nepodaří i kdyby se hodně snažil... prachy, vraždy, špionáž, ... to všechno jo, ale na prostituci zde na fóru prostě nemá
ale co ty vies... mozno na nieco pridem... napr. web kamera a nejake to prislusenstvo...

Boomer píše:Jana píše:JarynekZ píše:Teď mě napadá jedna věc, kterou se tu Boomerovi rozjet nepodaří i kdyby se hodně snažil... prachy, vraždy, špionáž, ... to všechno jo, ale na prostituci zde na fóru prostě nemá
nekažte mládež, vždyť nemá ani občanku
ale tak toto si nemusela...

AnonymnaLama píše:Ups, padlo mi mydlo... Baaaaaat?

nk8215 píše:AnonymnaLama píše:Ups, padlo mi mydlo... Baaaaaat?
Slovy klasika: He? (Nějaký díl Červeného trpaslíka, co mi unikl, nebo snad Borat, Absurdistán, SlunceSeno? Nebo ještě něco jiného?

Liger píše:Baaaaaaat - hm, nevím, možná netopýýýýýýýr

Liger píše:(...)
Ups je nepřerušitelný zdroj napájení nebo zásilková služba
(...)

nk8215 píše:Liger píše:(...)
Ups je nepřerušitelný zdroj napájení nebo zásilková služba
(...)
Omlouvám se všem, ale to, co sem teď napíšu, plně odráží mé pocity z citovaného: ROFLMAO
ROFL:ROFL:ROFL:ROFL
_^___
L __/ []\
LOL===_ \
L \________]
I I
-------/

Doktor píše:A jeden drobnější fail, který se mi podařilo vyfotit letos v létě.
http://img825.imageshack.us/img825/4539/p1120724.jpg

AnonymnaLama píše:Doktor píše:A jeden drobnější fail, který se mi podařilo vyfotit letos v létě.
http://img825.imageshack.us/img825/4539/p1120724.jpg
Hmmm... Asi to nie je az tak originalne susosie, ale su trochu rozdielne (vsimnite si napr. ruky dievcata, ma ich v inom uhle).
http://failblog.files.wordpress.com/2010/08/aec59f85-c729-499a-a0ca-7e64555fe8b8.jpg

JarynekZ píše:Kurňa, mažte ty obrázky z citovanýho... Třeba je nahraďte něčím jako "tady byl obrázek", nebo prohoďte [ img ] za [ url ] (asi nejlepší), ale takhle je to scrollování na půl hodiny...

Liger píše:Tak zkus udělat něco, co v citaci nahradí img za url automaticky...jestli to de.

JarynekZ píše:Liger píše:Tak zkus udělat něco, co v citaci nahradí img za url automaticky...jestli to de.
Jelikož se nám fórum poněkud rozrůstá, tak už mám ve Vedení rozpracovanej seznam pravidel fóra a tohle je jednou z položek. Myslím, že pravidla jsou účinnější než zakazování/zaměňování čehokoliv softwarově, když tu mám lidi, co jsou schopní toto obcházet.

Johny007 píše:![]()
(Nešel by sem dodat smajlík pro ďábelský smích?)

JarynekZ píše:Liger píše:Tak zkus udělat něco, co v citaci nahradí img za url automaticky...jestli to de.
Jelikož se nám fórum poněkud rozrůstá, tak už mám ve Vedení rozpracovanej seznam pravidel fóra a tohle je jednou z položek. Myslím, že pravidla jsou účinnější než zakazování/zaměňování čehokoliv softwarově, když tu mám lidi, co jsou schopní toto obcházet.

walltar píše:Pravidla ?
NEEEEEEEEEE !![]()
Já nesnáším pravidla. Mán neodolatelnou chuť porušovat pravidla.

DanDan píše:Komentář bez komentáře

Liger píše:Ale vůbec, co se děje, přibylo tam plno hlášek a žádné komentáře...

DanDan píše:Liger píše:Ale vůbec, co se děje, přibylo tam plno hlášek a žádné komentáře...
Generální stávka za vtipné citace?

Liger píše:vypadá to tak...

Batrachus píše:Hej DanDane! Stážka porušuje tvý autorský práva! Používá hlášku "Chňa chňa chňa" v reálném životě bez tvého dovolení!

Batrachus píše:Hej DanDane! Stážka porušuje tvý autorský práva! Používá hlášku "Chňa chňa chňa" v reálném životě bez tvého dovolení!

Staga píše:Tlamu drž! To musíš všechno bonznout?![]()
DanDan: Když ona se mi tak líbí...

DanDan píše:Staga píše:Tlamu drž! To musíš všechno bonznout?![]()
Pokud moje hláška nebude použita proti mě, tak ji může kdokoliv používat dle libosti...

DanDan píše:Staga píše:Tlamu drž! To musíš všechno bonznout?![]()
Pokud moje hláška nebude použita proti mě, tak ji může kdokoliv používat dle libosti...

Staga píše:Děkuji za povolení, touto hláškou se lze Batrachovi krásně vysmívat.

Staga píše:Děkuji za povolení, touto hláškou se lze Batrachovi krásně vysmívat.

LazyGriffin píše:Asi som slabý češtinár, ale kde je tá chyba?

Staga píše:Hem?

JarynekZ píše:Kluci, nechte toho Časoprostora napokoji... on se chce taky vyspat...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků