Ani se nedivím. Chromej se totiž sere všude stylem "stáhnu si nějaký prográmek zdarma a pokud při instalaci jen tupě klikám ANO, ANO, ANO, je hodně velká šance, že odkliknu i "Chcete nainstalovat prohlížeč Google Chrome?" a pod tím "Chcete nastavit Google Chrome jako váš výchozí prohlížeč?" Defaultně zaškrtnuto, takže stačí jedno tupé kliknutí na ANO a je to. To se to pak tvrdí "jsme nejpoužívanější", ano, chápu. Lamy si možná všimnou, že jim najednou "internet" vypadá jinak, než jsou zvyklé, ale často si řeknou "dokud to funguje, ono je to jedno" a neřešej to.
Mně osobně Chromej nesmí do PC (zkušenost s ním, nepoužitelnej) a nic od Google do baráku. A když jsem to řekl na Novinkách, kdosi se mne tam snažil utřit otázkou "takže doufám, že když nic od Googlu, nemáš ani dotykáč od Androidu" či co to blemcal. Načež jsem mu s klidem řekl "ne, nemám. Telefon mám k tomu, abych se dovolal a dovolali se mi, abych mohl poslat SMS a mohla mi přijít a abych si mohl dát vlastní vyzvánění, i kdyby naťukané přes Skladatele. Všechno navíc je dobré, ale obejdu se bez toho a jsem spokojen s N 6085." Už neodpověděl