Staga píše:Tak jinak, kdo by mu to koupil? ~

Staga píše:Tak jinak, kdo by mu to koupil? ~

Staga píše:Mně ne.
A vůbec, kdes byl? ~

Johny007 píše:Staga píše:Mně ne.
A vůbec, kdes byl? ~
Já vím, to už jsem četl....
Na pár dní na Slovensku....

Staga píše:Kvůli tobě to i zopakuji ~
A co tam? ~

Staga píše:A co tam? ~

Zidane píše:Staga píše:A co tam? ~
Na Slovači? Piť borovičku a iné domáce dobroty, ta to nie?Taká "kapurková", hento človek nezabudne, to bolo dačo

JarynekZ píše:Pokud je mi známo, tak Eurotel měl z důvodu překlepů koupenou i doménu errortel. Já teda nevím, jestli když se to povedlo někomu napsat, tak se jednalo o překlep, ale...

Zatím mi to podle toho odkazu nefunguje, ale je fakt, že už jsem slyšel dost názorů k tomuto odkazu směřujících...
Ne teda jako přesměrování, ale funguje...

Johny007 píše:Co to je za hybrid?

Zidane píše:asijské pletení si R a L

Liger v Největších hitech píše:A by až do smrti mohl poslouchat hity a nic jiného? ~

JarynekZ píše:Ještě chvilku bude UJČ uhýbat a takhle bude vypadat novočeština, tak si zvykej

Jinak já bych Trinidad a Tobago bez problému doprostřed Afriky dal (doufám, že jsem ty názvy aspoň napsal správně), jelikož jsem o nich, pokud vím, nikdy neslyšel. Díky tomu ani nevím, jestli to jsou města, hory, řeky, ... Ano, nevím to. A co? Jak jsem psal u dějepisu, když to budu vědět, bude chleba levnější?

Araoth píše:která chtěla vědět, jestli mluvíme mluvit anglicky

JarynekZ píše:No modelová situace u maturity z angličtiny je, konkrétně mně údajně nedorazil kufr na letišti, takže sem to měl řešit z obsluhou.
Co se týče literatury a geografie, to sme měli zásobu jak z VB, tak z USA (jestli i Austrálii, to netuším... Stego?)...
JarynekZ píše:Dějepis...
JarynekZ píše:Araoth: jako že v Thajsku se těží Johanessburg a hlavním městem JAR je ropa?Jinak já bych Trinidad a Tobago bez problému doprostřed Afriky dal (doufám, že jsem ty názvy aspoň napsal správně), jelikož jsem o nich, pokud vím, nikdy neslyšel. Díky tomu ani nevím, jestli to jsou města, hory, řeky...

DanDan v Bitvě o kopec píše:No ták, neříkejte mi, že jsem kopec už dobil a nikdo o něj nemá zájem...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků