Araoth píše:Tady ne... možná ve Chlívě by to šlo... O.o

Lërra píše:To jsou věci...a ty se před náma stydíš?

Liger píše:Hm, tak dlouho jsem v mapě (papírové) zkoumal, kudy pojedu na kole, až se z toho stalo OpenTTD a začal jsem stavět nádraží...![]()
A zajímalo by mě, co dělala Líšeň kdesi na severu za Kuřimí.

Liger píše:To já jsem dneska nemohl usnou a jako by to nestačilo, tak když jsem usnul, tak se mi zdál sen, že nemůžu usnout.Takže jsem v tom snu probděl až do rána a šel nakoupit do večerky, která ve skutečnosti už neexistuje. Tam jsem měl nákup minimálně tak za 500 Kč, ale pokladna to špatně sečetla a vyhodila částku 95 Kč. Tak jsem prodavačce vrazil stovku, řekl že to je dobrý a co nejrychleji se vypakoval z obchodu, než to prodavačce dojde.
(Na mou obranu tam měli všechno strašně předražené, kousek masa za tři stovky, no nekup to.) Pak jsem přišel dom, a protože jsem byl pořád ospalý, tak jsem si lehl, že zkusím ještě usnout. Načež jsem se probudil. Tak nevím, co to mělo znamenat, nějaké inverzní Inception asi.
![]()
Každopádně pak jsem zase usnul a zdálo se mi, že někdo asi před týdnem dal želvu na poličkua ta chuděra tam celou dobu byla, protože si jí nikdo nevšiml a neměla kam jít a tak blbá, aby skákala dolů, kupodivu není.
No a to je z dnešní říše snů vše, co si pamatuju.

Araoth píše:A jsi si jistej, že teď nespíš a nezdá se ti to, zatímco to s tím nákupem ve večerce byl normální bdělý svět?

Staga píše:tak na tohle téma byl i jeden díl v SG1 ~

Lërra píše:Tohle by nesnesla ani Kajsa, která mimochodem už asi nepřijde...

Lërra píše:Poslední dobou mám...jak to slušně říci...matoucí sny... Vždycky jsem z toho, co v nich provádím, vyplesknutá až do večera

JarynekZ píše:V angličtině "half sister", tam to mají pěkně rozdělený...

Lërra píše:No to taky. A nehrab tak zuřivě tu auru.

Araoth píše:To je milý Zidane tak - v genech je, nějak pudově zakódováno, že ti se kterými vyrůstáš, jsou ti příbuzensky velmi blízcí - tudíž, kdyby měli sousedi holčičku, se kterou bys trávil v podstatě každou chvíli, tak by se ti o ni ani nezdálo (Proto taky dřív na vesnicích, kde vyrůstali všichni společně, sháněli všichni partnery na veselce ve vedlejší vísce). Ale jelikož tohle tady bylo narušeno, tak ten blok nevzniknul... a ty tak klidně můžeš snít...
Stačí takhle?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků