Liger píše:To mi připomnělo, že jsem teď zapojoval mechaniku a divil jsem se, jaktože není v systému vidět, ale jde otvírat a zavírat. No napájecí kábl jsem zapojil dobře, ale SATA kábl jsem "zapojil" do jakéhosi výklenku, ve kterém nic nebylo, ale perfektně to do něho zapadlo.

Araoth píše:Hele... už se to šíří!

Lërra píše:Von mě zase předběhl s aurou, že já jsem mu dávala...

(Pár set metrů.)Araoth píše:Moulin Rouge pár metrů od domu? Sakra kde to bydlíš?
Lërra píše:*Lerra upravuje pozici Ligerova bydliště na své stalkerské mapě*
Tohle na mě ONI nehoděj...

Zidane píše:Před nějakou dobou jsem to dával na IRC a Lërra říkala, že to ještě neviděla. Teď už to viděla, ale tak zvěčnit zde si to dmsn zaslouží (jestli mám hosip a už to tu je, pošlete PM a smažu to)

Lërra píše:
Lërra byla v tu chvíli nechutně sarkastická.

Araoth píše:Jééé... kdo si to zas hraje?

Esperantsko-český a česko-esperantský slovník z roku 1966 píše:Tento kapesní slovník má odpomoci nedostatku esperantských slovníků, které jsou již dávno vyprodány. Má posloužit našim pracujícím, znalým esperanta, aby mohli prohloubit stále rostoucí styky, a tak šířit pravidvé informace o Československu a o práci našeho lidu.

Smysl souhlasí, ale...toho Ježíše bych s klidem nahradil třeba "um Gottes willen" ( = proboha), tohle mi připomíná Lexe Postlera (nebo kdo to tlampá v Ústí nad Labem na hlavním nádraží) a jeho "Drážďany Hauptbahnhof" 

Jana píše:"Polévka je plná ingrediencí!"

Zidane píše:(...) Ono v Liberci taky řeknou Liberec a ne ReichenbergAle tohle?
(...)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků