DanDan; píše:Hello, computer... Hello, computer! HELLO, COMPUTER!!!

DanDan; píše:Hello, computer... Hello, computer! HELLO, COMPUTER!!!

Johny007 píše:DanDan; píše:Hello, computer... Hello, computer! HELLO, COMPUTER!!!
Nojo.... IT crowd.... ~

Hyper SteveTR píše:Asi ještě dneska to smažu, jen jsem se s tím prostě musel podělit.

Liger píše:Já ať zadám do obrázků na Googlu jakoukoliv kravinu, tak se tam vždycky najde nahá nebo aspoň spoře oděná slečna...Jakože fakt cokoliv, třeba teď, třísknu do klávesnice, napíše to "yxcv" a hned vidím na čtvrtém řádku kozy.
![]()
a schválně kolik lidí to teď půjde zkusit ~

Zidane píše:http://www.youtube.com/watch?v=_VKEVx-ykyE - a co na to místní Plzeňáci?

)

Lërra píše:Starý)
(chtěla jsem najít na googlu upraveného gay seala, jak řve "old and gay"... a víte, že to nejsou úplně nejlepší klíčová slova?)

Lërra píše:Starý)
(chtěla jsem najít na googlu upraveného gay seala, jak řve "old and gay"... a víte, že to nejsou úplně nejlepší klíčová slova?)

Johny007 píše:To jsi jako do googlu dala "old and gay"?![]()
![]()
![]()

Johny007 píše:
To jsi jako do googlu dala "old and gay"?![]()
![]()
![]()
Dokážu si představit, co tam vyběhlo a natahuje mi už z toho. A nevím, zda by "old and gay seal" bylo o něco lepší... ale asi neporadím, jak to vyhledat, i když bych rád.

Jana píše:Lërra: to mi nedělej. Já, malé děcko, si to musím zkusit - a neuvědomit si, že mám stále vypnutý ten bezpečný režim
Staga píše:fuj. Já si to tady přečetla a samozřejmě to musím hned vyzkoušet taky... S filtrem je to v pohodě, ale já vůl si ho schválně dala pryč. Dobře mi tak...

Batrachus píše:"old and gay seal" nehází nic hroznýho...

Johny007 píše:Batrachus píše:"old and gay seal" nehází nic hroznýho...
S vypnutym safesearch? ~

Staga píše:Johny007 píše:Batrachus píše:"old and gay seal" nehází nic hroznýho...
S vypnutym safesearch? ~
ano, s vypnutým filtrováním. Z 18 stránek je jedinej nahej chlap na sedmé.

Staga píše:co na skla?

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků