Liger píše:Mě na klávesnicích sere to tlačítko |\ co ukousává levý Shift, poslední dobou je to snad na všech, včetně té notebookové ze které teď píšu.

Liger píše:Ale co mě vytáčí úplně nejvíc je Lenovo, které prohazuje Ctrl a Fn, na tom pracovat je za trest.

Tak to nevím, co je lepší, do Enteru jsem zvyklý mlátit přesně doprostřed, takže kdyby mi ho někdo zkrátil na polovinu, tak se asi netrefím. Teda pokud to myslíš tak, jak to vidím na obrázcích té klávesnice, že má Enter jen spodní řádek a vrchní je prodloužené tlačítko |\ (taky dobrý nesmysl, proč takovou klávesu ještě zvětšovat???). Mně na noťasu ještě kromě Shiftu ukousává Enter (ale jen levý spodní roh ne celý řádek) druhá(!) klávesa |\ s tím že na české je tam ale (špatně označený) apostrof a přehláska (a je zase větší Backspace).Batrachus píše:Já mám levý shift v pořádku, ale |\ mi ukousává Enter...

JarynekZ píše:Počmáranou ju mám taky, to co tam je není česká varianta, že... Třeba to u toho enteru, tam nemám vlnovku a křížek, ale jakýsi kormidlo, ň, dvojtečku nadpísmenkovou a apostrof (na české mi funguje ta ležatá nahoře dvojtečka a se shiftem apostrof, proč je tam to ň netuším)

JarynekZ píše:Někdy teď vyšla nová verze Flashe, tak jestli to nejsou její bugy. Osobně flash nemám rád už dlouho.

Batrachus píše:JarynekZ píše:Počmáranou ju mám taky, to co tam je není česká varianta, že... Třeba to u toho enteru, tam nemám vlnovku a křížek, ale jakýsi kormidlo, ň, dvojtečku nadpísmenkovou a apostrof (na české mi funguje ta ležatá nahoře dvojtečka a se shiftem apostrof, proč je tam to ň netuším)
Kormidlo? Myslíš tím ¤?

Batrachus píše:JarynekZ píše:Počmáranou ju mám taky, to co tam je není česká varianta, že... Třeba to u toho enteru, tam nemám vlnovku a křížek, ale jakýsi kormidlo, ň, dvojtečku nadpísmenkovou a apostrof (na české mi funguje ta ležatá nahoře dvojtečka a se shiftem apostrof, proč je tam to ň netuším)
Kormidlo? Myslíš tím ¤?

Nejmenovany admin jednoho herniho serveru píše:This is a subnetwork ban for the 89.* IP addresses =/
Probably I did it because I have more than 50 bans in that range.

JarynekZ píše:A co to bylo za server? Bych se tam podíval - mám 84.*

JarynekZ píše:A co to bylo za server? Bych se tam podíval - mám 84.*

Johny007 píše:http://www.devtopics.com/best-programming-jokes/

Batrachus píše:Johny007 píše:http://www.devtopics.com/best-programming-jokes/
To je ono? Mně, 89.*, to funguje.

Příště musím číst důkladnějiJohny007 píše:Batrachus píše:Johny007 píše:http://www.devtopics.com/best-programming-jokes/
To je ono? Mně, 89.*, to funguje.
Mluvim o jednom hernim serveru (u online her je klient a server - a o tomto serveru mluvim [ten server, na kterem se hra hraje. Ne server pisici o hrach] ;D)
Tento odkaz je uplne neco jineho...
Johny007 píše:JarynekZ píše:A co to bylo za server? Bych se tam podíval - mám 84.*
Jeden Urban Terror server.... (herni, ne o hre ~)

Batrachus píše:Unban terror

Zidane píše:A držím palce...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník