Menší dotaz...napadlo by vás někoho něčemu s proprietárním systémem říkat smartphone? Na mě to působí asi jako "diesel, co jezdí na benzín"...
Já trubka jsem se totiž nechal navrtat do jakési akce, že pokud si za 90 éček předplatím jisté noviny, tak že mi z redakce dají ještě volitelně, cituji, hodnotný tablet PC od Asusu, nebo, rovněž hodnotný dotykový mobil od Samsungu. Konec citátu. I řekl jsem si, tři počítače jsou moc, beru mobil - v skrytu duše jsem doufal v něco jako
tohle. Jenže ouha, přišel uvítací děkovný dopis a v něm se až na konci krčilo postskriptum sdělující "Váš Samsung C3330 obdržíte ve zvláštní zásilce, jakmile uhradíte cenu předplatného." C3330?!

Dotykáč sice jo, Samsung u něj má maloobchodní cenu 150 €, takže hodnotnej řekněme taky, jeden sim slot místo dvou bych překous taky, ale
proč to kruci musej zkazit tím uzavřeným systémem?!?
edit: přímo recenzi jsem nenašel, jenom
tenhle "zkušební balónek" - a i v něm se celkem jasně píše, že tohle tedy žádný smartphone není...
edit během psaní: ahá, tak ona se tahle hrubice vyskytla na jednom serveru, co porovnává ceny...někde si zřejmě někdo řekl "pověsím na to ceduli
smartphone a lidi se pohrnou, co na tom, že do něj nic kromě Samsungem nadefinovanejch aplikací nedostanou, to už není můj problém" a to porovnávátko tuhle fintu sežralo i s navijákem...