To byly dneska zase sny...
První sen byl ještě takový normální, zase jsem měl jízdenku z Lídlu a tak jsem zase chtěl cestovat po republice, ale najednou zjišťuji, že vlak, do kterého jsem nastoupil, jede směr Polsko. Než jsem se vzpamatoval z toho, že jsem nastoupil do špatného vlaku, tak průvodčí po mě chtěl jízdenku. V tu chvíli jsem si uvědomil, že mám další problém, protože moje jízdenka platí jenom v ČR a my už byli v Polsku. Naštěstí průvodčí řekl, že jízdenka platí, protože je někde výluka a tak jsme jeli oklikou přes Polsko. Inu, raději jsem na první zastávce v Česku vystoupil, ale zjistil jsem, že z toho městečka (tuším nějaký zapadákov u Liberce) jede další vlak až ve 3 hodiny ráno (ve snu bylo tou 9 hodin). Inu, řekl jsem si, že se projdu do Letovic, a tak jsem šel...
Další sen byl zase o cestování, ale tentokrát nás cestovalo asi 6 lidí a jeden Chňáchal... Tu cestu předtím si nějak nevybavuji, ale pamatuji si, jak jsme v nějakém obchodním centru a popíjíme (kávu asi). Pak se všichni zvedneme a já řeknu, že se někam stavím s nějakým klukem. Tak jsme odešli, ale "kamera" zůstala u stolu, kde zůstal Chňáchal a nějaký muž. Ten muž popadl Chňáchala (v tom snu měl nějakou schopnost, zřejmě metal blesky) a někam ho zavřel. My jsme to uviděli a vydali jsme se za nimi, ale stěna byla neproniknutelná. Ten, co tam byl se mnou, tak říkal, ať se uklidním, že pro něco dojde. No taky došel, do stěny propálíl díru, ale Chňáchala jsme zachránit nedokázali...
A ten třetí sen není publikovatelný, byste si o mně něco mysleli.