od Lerrå » ned 29. led 2012 22:24:30
A jeden veselý nedělní sen od tuleně. Jen tak mimochodem, celý se mi zdál v angličtině.
Tuleň jela ve snu z horské chaty rovnou k rodičům, načež po příjezdu do Prahy zjistila, že zapomněla na horách zavazadla. Vytáhla mobil a zavolala šéfce, ale bála se, že už volá pozdě a všichni jsou už pryč. Do telefonu jí bylo řečeno, že kufry se našly, takže tuleň poprosila, aby jí je vzali do práce příští týden. To bylo odmítnuto s tím, že je dovezou tuleni až domů do Prahy. Za malou chviličku někdo zvonil u dveří... Za dveřmi byly oba kufry, spousta dárečků od ostatních a několik lidí z práce, tak jsme je pozvali aspoň na kafe. Šéfce seděla na klíně nějaká dlouhonohá rusovlasá žena vamp. Když se tuleň zeptala, co je dlužná za ten odvoz, bylo jí řečeno, že nic, a ještě dostala poukázku na dvě capuccina v Brně. Jedna z kolegyň to odešla někam potvrdit, a já si uvědomila, že nesedíme u nás v obýváku, ale že sedíme v recepci nějaké kancelářské budovy (připomínalo to budovu O2, kam jsem chodívala uklízet). Pak se postupně začali objevovat další kolegové, načež mi došlo, že ta recepce je umístěná na letišti. A pak jsem zahlídla švédského kolegu s kufrem, jak se jde odbavit. A do toho si s někým povídal... byli sice dost daleko, ale slyšela jsem všechno:
"A přijedeš nás někdy navštívit?"
"Ani se nemusíš ptát na to, JESTLI přijedu. Spíš ZA KÝM přijedu."
Každopádně jsem nějak věděla, že za mnou to nebude, že já jsem spíš ten důvod, proč letí pryč.
Originální tuleň z jezera Vänern.Složení: 70% patriotismu ke špatnému národu,
17% gramatického nacismu, 9% žluté vlny, 3% modré vlny, 1% zvrhlosti.
SAP Certified. Uskladněte v blízkosti Švédů. Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116!
Ta Lerrå, proto ta tuleň.Občas používám horizontální smajlíky,
no a co? -_o'Vodní uzávěr.