Liger píše:Stejně vím, kdo to je...

DanDan; píše:Co je? ~

Liger píše:Náhodou, víš jak dlouho mi trvalo, než jsem našel, kde se dá zjistit IP adresa? ~

JarynekZ píše:DanDan; píše:Co je? ~
Vůbec nic, svedem to na Stagu

Jana píše:(Ale já myslela, že celé vedení už dávno umí určit odesilatele podle adresy... když je tam na to speciální tlačítko...)

Lerrå píše:Je to náhoda, že zrovna tahle fotka má číslo 2442?
Araoth píše:Začínám přemejšlet, kolik z aktivích členů vlastně není ve vedení...

Hyper SteveTR píše:Zase to moje předvídání... Celý den si broukám If I were a rich man z Šumaře na střeše. Teď dávali na ČT1 reklamu na Krotitele dluhů. Hádejte, co tam hrálo za hudbu.

Zidane píše:ICQ je potřeba, protože to je docela dobrý kontakt na některé lidi, nebo aspoň byl před držkoknihou, prask bych z lidí, co přestali chodit na ICQ s tím, že "na co, mě seženeš na FB" a když jsem jim říkal "a to si ho mám kvůli tobě zakládat?", nechápali jak bez FB můžu žít. Praštit takové něčím, aby se probrali.

Zidane píše:ICQ je potřeba, protože to je docela dobrý kontakt na některé lidi, nebo aspoň byl před držkoknihou, prask bych z lidí, co přestali chodit na ICQ s tím, že "na co, mě seženeš na FB" a když jsem jim říkal "a to si ho mám kvůli tobě zakládat?", nechápali jak bez FB můžu žít. Praštit takové něčím, aby se probrali.

DanDan; píše:No já bohužel byl nucen takto přejít... Většina těch, co byli na ICQ, tak přešli na Facebook (a s těmi, kdo nepřešli, jsem si většinou napsal jednou za měsíc a s některými jsem v kontaktu pomocí e-mailu). A nevím, i když mi tenkrát facebook vyhovoval, tak možná si ICQ založím znovu... Tak mě prosím nemlať... ~

Tomano na level.brm.sk píše:chňa chňa

DanDan; píše:Musíš to napsat s uvozovkami, jinak to bere potaz i výsledky "Chan" a "China" (WTF?).

Johny007 píše:tak nemáš problém pomocí všemožné manipulace s věcmi okolo toho člověka zmanipulovat toho člověka tak, aby nakonec udělat to, co chceš.

Liger píše:Normální zeď se snad čte v lahváčové sušence?©the_domingo
Ne, sorry, ale tohle souvětí mi dalo zabrat, navíc tam máš asi překlep.
Lërra píše:Překlep? Tak určitě... A i bez něj je to fakt prasácký souvětíHonzooo!!!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník