Zidane píše:nk8215 píše:Mimochodem, ty titulkovací skripty jsou taky zázrak - protože ignorují všechno, co není písmeno bez diakritiky ani číslice, ocitl se v odkazu řetězec trapas-lyzarka-zapomnela-olympijsky-slib-a-zaklela-ho. Jsem jediný, kdo ten řetězec pochopil tak, jako že ta nešťastnice zaklela ten slib?
Chybí tam "vno", tedy příteli, řekni mi, co z písmen "vno" nevyhovuje tomu, že "protože ignorují všechno, co není písmeno bez diakritiky ani číslice" - a sám ti odpovím.
To byla prostá cenzura. Znám jak novinky.cz tak i sport.cz (a že tam zcenzurujou i slovo "cikán", což je normálně výraz SSJČ).
Nevěděli, jak v titulku zcenzurovat "hovno", tak zplodili tohle. A to nemluvím o tom, že kdyby měli v redakci někoho majícího ponětí o němčině a zeptali se ho, tohle nemuseli řešit. A to bych jim to vysvětlil i já. Ač jsem z němčiny ve čtvrťáku málem propadl a učitelka mě pustila k matuře jen proto, že jsem maturoval z angliny, tohle jsem věděl a vím. Čili tohle je debilismus Novinek
"vno" chybí jen v tom slově samotném - v titulku ale byly a jsou místo toho "vno" jen tři tečky, a ty ten titulkovací skript ignoroval. Že se tam dostaly jako výsledek cenzury, nepopírám