Zidane píše:Staga píše:takže navrhuji vinu svést na Zidana, rozpoutal to on svou hrubicí, o které tvrdí, že hrubicí není
což potvrzuje i samotný český jazyk, takže přiznejte, že holt i když něco neznáte, není to tím pádem chyba *jaktožetunenísmajlíksezdviženýmprostředníčkemnapříkladtenhle"?

JarynekZ píše:Jestli bych si toho všiml, to netuším, ale myslím si, že bych tam napsal "e", protože to slovo používám relativně často (například když jsem jedné učitelce pomáhal s tematickým plánem). Stejně tak v textu rád používám "filosofie" místo "filozofie", "komunismus" místo "komunizmus", "impulsivní" místo "impulzivní", ... To ovšem z pravidla pouze v případech, že píšu nějakej "formálnější" text, když píšu třeba v nějakých diskusích, tak tam píšu to, co mi přijde první pod ruku.
... dobře, ta druhá část příspěvku je v principu něco úplně jinýho, než ta první, jenom se mi to nechce mazat, když už sem to napsal...

Zidane píše:Resp. bych chtěl vidět někoho, kdo skutečně řekne "tematický"

@twittujeme píše:Twittovat za peněze?

Ptolemaios píše:“ts“ místo “c“ je kapitola sama o sobě... zrovna včera jsem někde na netu zahlédl “děditství“ takže kdo dědí tak je dědits

Lërra píše:Tuleně jsou vrcholem ctnosti

Zidane píše:Slunce seno. "Svadba. Svadební košile, slyším d, píšu t!" Prý rýpaly - cituju a chyba nutna pro zachování věrnosti.

tak já žila v dojmu, že normální nejsem a ty mi to musíš pokazit...Zidane píše:Já taky a normální lidi řekl bych taky. Ale pusť si Slunce seno a uvidíš, či spíš uslyšíš, co tam slyší Růžičková

"cca" přece znamená "cirka", hezky česky se tomu říká "plus mínus autobus". Připomněl mi spolužačku, která kdysi na střední normálně četla "cé í á" a nechápala, proč zbytek třídy řve smíchy.

Hyper SteveTR píše:Já jsem asi divnej, ale mně na té původní větě nepřijde vůbec nic zvláštního... A pochopil jsem ji tak, jak měla být pochopena.

JarynekZ píše:"Věčšina"... uh...

DanDan; píše:"Podstivá nabídka"

Zidane píše:Jinak teď loupu brambory na nějaký reklamní časopejsek

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků