Zidane píše:Odesláno: úte 08. lis 2011 18:59:52
Od: jen si přemýšlejte, zda to Jary přenastavil nebo ne nebo jestli to řídí a lamky nám posílají ONI

Zidane píše:takže kupujté, kupujté, jeden los jen za dvacét, kupujté!

Zidane píše:No aspoň něco, nějaká nula navíc by se sice hodila, ale to byste vy ostatní museli víc kupovat losy, takže kupujté, kupujté, jeden los jen za dvacét, kupujté!

Zidane píše:A řekl jsem někde, vona jedna ministryně krádeží, že závidím?

Araoth píše:Já si vemu ministra zdravotnictví... ale stejně... ti dlouho nevydrží, tak už aby se chystal náhraník, až mě odvoláte...

Zidane píše:Tady bych to bral jako výjimku - nelze NÁS trestat za něco, co by spustil SÁM JARY.

Zidane píše:Leda někdy zajít posilovat s Jarym, nejdřív z něj dostat, jak to zapnout a pak ho vyposilovat do stavu, kdy by zabručel něco ve smyslu "tak si to zapněte"

Staga píše:a máme po naději![]()

Staga píše:hmm.. tak teď jsem se tak nějak zahleděla na přehled nejbohatších uživatelů a tak nějak mě napadlo, jak by se teď krásně kradlo... hotovost v řádech stovek až tisíců...

Zidane píše:Staga píše:a máme po naději![]()
Přemýšlelas o těžkém kalibru - pohrozit vypuštěnímKrakenaBatracha?
DanDan; píše:Staga píše:hmm.. tak teď jsem se tak nějak zahleděla na přehled nejbohatších uživatelů a tak nějak mě napadlo, jak by se teď krásně kradlo... hotovost v řádech stovek až tisíců...
Banku stejně nevyloupíš, tam toho je jak... u strýčka Skrblíka... ~

DanDan; píše:Banku stejně nevyloupíš, tam toho je jak... u strýčka Skrblíka... ~

Zidane píše:No a proč? Protože lidi nic nenutí ukládat, úroky jak v českých bankách, strach ze zlodějů mít nemusej, tak proč by nechodili s kapsama narvanejma a v bance běhali v trezorech pavouci, že.
Staga píše:loupež by pomoct mohla, jen by to chtělo překecat admina... hmm... DanDane? kdyže ses to zmiňoval, že je tu nuda a chtělo by to něco podniknout?

DanDan; píše:Staga píše:loupež by pomoct mohla, jen by to chtělo překecat admina... hmm... DanDane? kdyže ses to zmiňoval, že je tu nuda a chtělo by to něco podniknout?
Já už se ke špatnostem překecat nenechám! (ledaže...~)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků