jenom chci před svým odchodem zdůraznit několik skutečností, abych vzal práci pár "expertům", kteří by evidentně mohli z fleku dělat psychology a na IRC mají děsně chytrý kecy, ale nikdo mi to neřekne "do očí" a všichni mluví jenom o mně ale beze mě:
- nebyl jsem včera opilý ani pod vlivem jiné látky
- nechtěl jsem flame ani hádku ani nikoho nasrat, dělal jsem prostě věc jakou jsem dělal už několikrát
- quoty jsem již uváděl, že všechno začalo celkem běžnou diskuzí na téma OT, jen sem chodí psychicky narušení jedinci (nechci jmenovat
- je mi líto jak to skončilo, zvlášť pro ty, kterých se tato hádka (kterou jsem nezačal
jestli mě nezabanujete (což je při vašem jednostranném smýšlení dosti pravděpodobné, ne-li nevyhnutelné), tak sem budu občas chodit, ale přispívat už nebudu nikdy.
radši odejdu dřív, ať nemusíte prosit Dana aby neodcházel (tak jako tak kdyby odešel, tak by se za chvíli vrátil a bečel, že chce zpátky, to nikam nevede a ušetřím mu kus jeho zbylé důstojnosti)
a poslední věc, kterou jsem už psal mockrát dávno ale vzhledem k tomu, co se děje, ji musím napsat znova:
nesnáším, když mě někdo za mými zády pomlouvá - nemá odvahu mi to říct do očí a evidentně se bojí to i napsat přede mnou, ale v partě lidí je to ranař jak sviňa (nechci jmenovat z událostí na IRC)
to je tak všechno, co jsem měl na srdci (jo a ještě tam mám šelest)
sbohem, a na srazu (věřím, že jednou si nějaký uskutečníte) se ožerte jak dobytci
pardon, že jsem založil spešl topic, ale kdyby se tu ještě někdo chtěl hádat, tak ať se to nemusí přesouvat z jiného tématu do Hádek, ale rovnou se může tohle téma třeba hodit na Smetiště