Tak dneska se mi zdála dobrá kokotina...
Šel jsem na záchod a pak do koupelny, ale z cache se mi zobrazila půl roku stará verze koupelny z doby těsně před rekonstrukcí (takže byla vystěhovaná). Ano, čtete dobře, a ano, jednalo se o reálnou koupelnu, nic s počítačem to nemělo společného.

Pak přišel brácha, tak jsem se ho ptal, jestli to vidí stejně jako já, řekl že jo. Tak jsme na to docela zírali a pak jsme začali hledat, které elektrické zařízení to mohlo způsobit. Pak přišla mamka a řekla, že to občas dělá lednička *), takže se musí vypnout a zapnout a na cosi počkat a pak by se měla zobrazit současná koupelna a záchod. Přišlo mi ještě divné, že se to netýká pouze vizuální stránky, ale že se můžu té staré verze i dotknout. Nicméně nepřišlo mi to až natolik divné, abych si uvědomil, že to byl sen...
Pak jsem měl ještě jeden sen, že jsem jel v Brně nějakou tramvají přivezenou z Prahy a během jízdy se ozvalo automatické hlášení, že je vůz přetížen** a že máme lépe rozložit svou váhu. Tak si lidi začali sundávat batohy a pokládat je na podlahu. No ale nestačilo to a protože jsme jeli do prudkého kopce, tak tramvaj nejdřív zastavila a pak začala s prokluzujícími koly sjíždět pozpátku z toho kopce. Kus pod náma ale jela další šalina. Tak už jsem se připravoval na náraz ale kopec se zmírnil, takže jsme zastavili a šalina za nama do nás opatrně najela a vytlačila nás na kopec na konečnou.

*) zrovna včera mamka ledničku rozmrazovala (ve skutečnosti), tak asi proto

**) ale nebylo to nic oproti tomu, jak narvanou šalinou jsem jel dneska ráno. Ta v tom snu byla v podstatě poloprázdná